Boyu Kadar Kupa Kazandı - Son Dakika
Güncel

Boyu Kadar Kupa Kazandı

Boyu Kadar Kupa Kazandı

Küçükler Basketbol Turnuvasının Yıldızı Armutalan Belediyespor'dan 10 yaşında ki İpek Şenem oldu.

26.03.2012 11:16

Muğla Atatürk Spor Salonu'nda hafta sonu düzenelenen Küçükler Basketbol Turnuvasının Yıldızı Armutalan Belediyespor'dan 10 yaşında ki İpek Şenem oldu. İpek Şenem arkadaşları ile birlikte 2.oldukları Turnuvanın ardından kupasını Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu'nun elinden aldı.

Muğla Merkez Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen Küçükler Basketbol Kupaları hafta sonu oynanan birbirinden çekişmeli karşılaşmaların sonunda sahiplerini buldu. Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu'nun da katıldığı törende erkeklerde birinci olan Fethiye Gençlikspor, İkinci olan Bodrum Belediyespor, Üçüncü olan Fenerbahçe Ege, Kızlarda Birinci olan Datça Belediyespor,ikinci olan Armutalan Belediyespor ve 3. olan Fethiye Gençlikspor kulübü oyuncuları kupalarını Hacıcaferoğlu'ndan aldılar.

Kızlarda ikinci olan Armutalan Belediyespor'un 10 yaşındaki Oyun kurucusu İpek Şenem Turnuva sonunda boyu kadar kupayı almanın mutluluğunu yaşadı. Küçük İpek'le yakından ilgilenen Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu hırslı başarılı oyunu nedeni ile İpeği kutluyorum. O daha yolun çok başında ama ben bu sporda kısa sürede ilerleyeceğine inanıyor dedi. Marmaris Evrenpaşa İlköğretim Okulu öğrencisi olan İpek Şenem 1 yıldır Armutalan Belediyespor'da basketbol oynuyor.

Kaynak: Bültenler

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement