Brezilyalı Yıldız Futbolcular Türk Basını ile Buluştu - Son Dakika
Güncel

Brezilyalı Yıldız Futbolcular Türk Basını ile Buluştu

Brezilyalı Yıldız Futbolcular Türk Basını ile Buluştu

58 yıl sonra İstanbul'a maça gelen Brezilya Milli Futbol Takımı, Türk Milli Takımı ile yapacağı özel maç öncesi İstanbul'da basın mensuplarının sorularını yanıtladılar.

11.11.2014 15:04  Güncelleme: 15:20

58 yıl sonra İstanbul'a maça gelen Brezilya Milli Futbol Takımı, Türk Milli Takımı ile yapacağı özel maç öncesi İstanbul'da konakladığı otelde Türk basın mensuplarının sorularını yanıtladılar.

Brezilya Milli Takımı oyuncularından Willian, Coutinho, Miranda ve Firmino'nun katıldığı basın etkinliğinde yıldız futbolcular Türkiye - Brezilya maçı hakkında ve Brezilya Milli Takımı'nın yeni yapılanması hakkında açıklamalarda bulundular.

İngiltere'nin Chelsea takımı forması giyen başarılı orta sahası Willian, Türk Milli Takımı ile yapacakları özel maçla alakalı olarak, Burada olmaktan dolayı çok mutluyuz. Yarın bizi zevkli ve zor bir maç bekliyor. Zafer için çok uğraşmamız gerekiyor dedi.

Willian yarın ki maçta da Türk Milli Takımından en çok Arda'ya dikkat etmeleri gerektiğini de belirtti. Willian Arda için, Çok tehlikeli ve iyi bir oyuncu. O'na dikkat etmeliyiz ifadelerini kullandı.

Dünya Kupası sonrası yeni bir yapılandırmaya giren Brezilya hakkında da konuşan Willian, Artık Dünya Kupası'nı unutmamız gereken bir süreçteyiz. Yeni bir yapılanma var. Teknik kadromuz ve yeni futbolcularımız var. Şu ana kadar 4 hazırlık maçı yaptık ve hepsinden başarı ile çıktık. Umut ediyorum ki yarın da sahadan galibiyet ile ayrılırız. Özellikle Arjantin ile yaptığımız özel maçtan galip ayrılmamız bizim için çok iyiydi şekline konuştu.

Felipe Mello'nun Brezilya Milli Takımı'na seçilmemesi hakkında gelen soruya da, Bunun kararını ancak Dunga verebilir yanıtını verdi.

Türkiye Ligi ile ilgili soruya Chelsea'li yıldız, Türkiye'de büyük ve önemli takımlar var. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ı yakından tanıyorum. Şu an için Türkiye'ye gelme gibi bir fikrim yok ama böyle bir seçenek doğarsa niye olmasın diye konuştu.

Willian'dan sonra Brezilya milli Takımının Premier Lig'de oynayan bir diğer yıldız ismi Coutinho konuştu. İngiltere'nin Liverpool takımında oynayan Coutinho maçla ilgili olarak, Zor ve güzel bir maç olacak ama umarım bizim için iyi olur dedi.

Coutinho, Liverpool ile alakalı gelen sorulara da şu şekilde yanıt verdi;

Luis Suarez'in ayrılması bizim için çok zor oldu. Kendisinin geçen sene 31 golü vardı. Ayrılması bizi sarstı. Takıma bu sene yeni transferler yapıldı. Emre Can da bunlardan biri. Kendisi çok iyi bir oyuncu. Gelecekte Liverpool'a önemli katkıları olacak dedi.

Coutinho, Brezilya Milli Takımı'nın yeni yapılanması hakkında ise, Dünya Kupası'nda ben de Milli Takıma çağırılmayı bekliyordum ama olmadı. Şimdi Milli Takımdayım amacım kalıcı olmak ve unutulmazların arasına girmek ifadelerini kullandı.

Atletico Madrid'den Milli oyuncumuz Arda Turan'ın takım arkadaşı olan Miranda ise katıldığı basın toplantısında şu şekilde konuştu;

Arda çok iyi, farklı bir oyuncu. Farklı dakikalarda oyunu değiştirebilen bir oyuncu. Ona karşı önlemlerimizi alıyoruz. Yarın bizi zorlu bir maç bekliyor. Biz artık defansa da önem veren bir takım olduk. Eskiden Brezilya atak futbol oynayan bir takımdı ama o durumda defansta aksaklıklar yaşıyorduk. Artık daha önlem alan defansa önem veren bir takım olduk şeklinde konuştu.

Son olarak Brezilya Milli Takımı'na ilk kez seçilen Almanya'nın Hoffenheim takımında Forma giyen Roberto Firmino konuştu.

Firmino, ilk kez Milli takıma seçilmesinin heyecanını yaşadığını belirterek, şöyle konuştu;

İlk kez seçiliyorum ve çok mutluyum. Umarım bunu sürekli hale getirip kalıcı olurum. Yarın da bizi zorlu bir karşılaşma bekliyor, umarım iyi olan kazanır.

MOTTA ARKADAŞLARINI ZİYARET ETTİ

Bu arada Beşiktaşlı Motta, otele gelerek arkadaşları ile hasret giderdi. Motta, Brezilyalı futbolculara Beşiktaş'ın forma ve çeşitli ürünlerinin olduğu hediye paketleri verdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Brezilyalı Yıldız Futbolcular Türk Basını ile Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement