Bülent Arınç Kanaat Önderini Ziyaret Etti - Son Dakika
Politika

Bülent Arınç Kanaat Önderini Ziyaret Etti

Bülent Arınç Kanaat Önderini Ziyaret Etti

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bitlis’in Güroymak ilçesinde 1 Haziran tarihinde yapılacak olan belediye başkanlığı seçimlerinde partisinin adayına destek vermek amacıyla geldiği ilçede bölgenin kanaat önderi ve Nakşibendi tarikatı mensubu Şeyh Nurettin Mutlu’yu evinde ziyaret etti.

30.05.2014 17:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bitlis'in Güroymak ilçesinde 1 Haziran tarihinde yapılacak olan belediye başkanlığı seçimlerinde partisinin adayına destek vermek amacıyla geldiği ilçede bölgenin kanaat önderi ve Nakşibendi tarikatı mensubu Şeyh Nurettin Mutlu'yu evinde ziyaret etti.

Güroymak ilçesinin Erentepe Mahallesi'ndeki Nurettin Mutlu'nun evine giden Arınç, burada yaklaşık 20 dakika kaldı. Arınç, basın mensuplarının görüntü almasına izin verilmeyen ziyaret çıkışında yine aynı yerde bulunan Abdurrahmani Taği Türbesi'ni ziyaret etti. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç daha sonra karayoluyla Bitlis'in Tatvan Belediye Başkanlığına geçerek, AK Parti'den seçilen Belediye Başkanı Fettah Aksoy'a, "Hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

Burada gazetecilere açıklamalarda bulunan Arınç, "Tatvan halkı 5 yıl boyunca BDP yönetimini gördü ve Fettah Aksoy'u büyük bir farkla tercih etti. Bitlis'i neden kaybettiğimizi biliyoruz. Bitlis halkı 5 yıl boyunca dayanacak ve tekrardan hizmet partisi olan AK Parti'yi seçecek. Her konuda Tatvan Belediyesi'nin yanında olacağız. Tatvan, bir il büyüklüğünde, bir il öneminde, Türkiye'nin göz bebeği olan bölgemizin çok önemli bir noktasıdır. Türkiye'de herkes Tatvan'ı bilir. İnşallah başkanımızın döneminde çok büyük hizmetler yapılacak. Biz de hükümet olarak milletvekili arkadaşlarımızla her zaman Tatvan halkının seçtiği belediye başkanının yanında olacağız" dedi.

Arınç, daha sonra belediyeden ayrılarak kara yoluyla Van'a geçti. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bülent Arınç Kanaat Önderini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement