Burdur Yem Fabrikasında Yangın Çıktı, 2 İşçi ve İtfaiye Eri Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Burdur Yem Fabrikasında Yangın Çıktı, 2 İşçi ve İtfaiye Eri Yaralandı

Yem fabrikasında yangın çıktı, 2 işçi ve itfaiye eri yaralandıBURDUR'un Çeltikçi ilçesindeki yem fabrikasında çıkan yangında 2 işçiyle 1 itfaiye eri yaralandı.

11.07.2018 11:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yem fabrikasında yangın çıktı, 2 işçi ve itfaiye eri yaralandı

BURDUR'un Çeltikçi ilçesindeki yem fabrikasında çıkan yangında 2 işçiyle 1 itfaiye eri yaralandı. 6 saatte söndürülen yangın büyük çaplı maddi hasara yol açtı.

Çeltikçi ilçesindeki özel bir firmaya ait yem fabrikasında saat 00.30 sıralarında iddiaya göre kaynak yapılırken meydana gelen patlama sonrası yangın çıktı. Büyüyen yangına Burdur, Bucak, Ağlasun ve Çeltikçi'den itfaiye ekipleri müdahale etti. Burdur Orman İşletme Müdürlüğü'ne ait 3 su tankeri de itfaiye araçlarına su takviyesi için hazır tutuldu. 2 saatte kontrol altına alınan yangın, 6 saat sonra tamamen söndürülebildi. Yangında fabrikanın 8 katında büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Yangın nedeniyle 2 işçi yaralandı. İşçiler sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Bucak Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Yangın söndürme çalışmaları sırasında Bucak itfaiyesinde görevli bir itfaiye erinin de elinde yanık oluştu. İtfaiye eri de hastanede tedaviye alındı.

Burdur Yem Fabrikasında Yangın Çıktı, 2 İşçi ve İtfaiye Eri Yaralandı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Burdur Yem Fabrikasında Yangın Çıktı, 2 İşçi ve İtfaiye Eri Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement