Burhaniye'de Ücretsiz Kitap Kampanyası - Son Dakika
Yerel

Burhaniye'de Ücretsiz Kitap Kampanyası

Burhaniye\'de Ücretsiz Kitap Kampanyası

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Balıkesir SMMM ilçe temsilcisi Murat Dinçer 1-7 Mart muhasebe haftası kutlamaları kapsamında ücretsiz kitap kampanyası düzenledi.

07.03.2017 13:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Balıkesir SMMM ilçe temsilcisi Murat Dinçer 1-7 Mart muhasebe haftası kutlamaları kapsamında ücretsiz kitap kampanyası düzenledi. Cumhuriyet meydanında düzenlenen kampanya ilgi gördü.

Murat Dinçer, hafta nedeniyle bir basın açıklaması yaptı. Dinçer açıklamasında "Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik ve Yeminli Mali Müşavirlik mesleğinin toplumun tüm kesimlerine tanıtılması, ülke ekonomisine ve iş dünyasına sunduğu değer ve faydaya ilişkin farkındalığın arttırılması amacıyla 1-7Mart, Muhasebe Haftası olarak kutlanmaktadır.TÜRMOB çatısı altında örgütlenen, ülke genelindeki 77 Serbest Muhasebeci Mali Müşavir odası ile 8 Yeminli Mali Müşavir odasına kayıtlı, 101 bin meslek mensubu, 21 bin stajyer, büro çalışanları ve aileleriyle birlikte sayısı 1 milyona yaklaşan muhasebe camiası çeşitli etkinliklerle Muhasebe Haftasını kutluyoruz. Köklü bir geçmişe sahip olan ve 27 yıl önce yasal statüsüne kavuşan mesleğimiz ve bu önemli mesleği yapan meslektaşlarımız, uluslararası standartlarda iş dünyasının mali tablolarını hazırlayarak kamu maliyesinin güçlenmesine katkı koymanın yanı sıra, işletmelerimizin gelişmesinde yol gösterici ve uluslararası alanda rekabet edebilirliğinde ivme kazandırıcı bir görev üstlenmektedir. Odalarımız yıllardır, mesleki çıkarlarını savunurken, ülke ve toplum çıkarlarını gözeterek taleplerini belirlemektedir. Taleplerimiz ve beklentilerimiz kamu maliyesinin ve ekonomimizin daha da güçlenmesi, işletmelerimizin gelişmesi, ülkemizin ve insanlarımızın refah seviyesinin yükselmesi içindir."dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniye'de Ücretsiz Kitap Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement