Metin Burma, Cami Sosyal Tesisi Açılışına Katıldı - Son Dakika
Yerel

Metin Burma, Cami Sosyal Tesisi Açılışına Katıldı

Metin Burma, Cami Sosyal Tesisi Açılışına Katıldı

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, Çatalçam Güzelyurt Mahallesi Camisi'nde yaptırılan sosyal tesislerin açılışına katıldı.

29.11.2013 15:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, Çatalçam Güzelyurt Mahallesi Camisi'nde yaptırılan sosyal tesislerin açılışına katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Başkan Burma, bugüne kadar hep halkın içinde olduğunu, kendisini onlardan biri olarak gördüğünü belirtti. Burma, "Şükürler olsun ki 15 yıldır halka hizmet etmek nasip oldu. Alanımız çok büyüktür. Nüfusumuz da yüzde 40 artmıştır. Bu ender görülen bir şeydir. Bu kadar geniş bir coğrafyada en hızlı gelişen ve büyüyen, yıldızlaşan bir ilçe olduk. Herkesin dilindeyiz" dedi.

Atakum çok geliştiğini, ancak Çatalçam'ın o oranda gelişemediğini belirten Başkan Burma, "Gelişme bir yerden başlar, diğer yere doğru yürür. Bölgenin kanalizasyon ve alt yapısı tamamlandığında buralar çok değerli hale gelecektir. Önümüzdeki süreç sizin lehinize işliyor. Bu bölgeye Çakırlar Korusu, Altınkum Sosyal Tesisleri, Çatalçam Çok Amaçlı Sosyal Tesisleri, Çatalçam Sahil Sosyal Tesisleri'ni kazandırdık. Daha da pek çok tesis kazandıracağız" diye konuştu.

Burma, başkalarının 10 senede yapamadığı kadar çok tesisi ve hizmeti 5 yıl içinde Atakum'a kazandırdıklarını, bunun için Allah'a şükrettiğini de sözlerine ekledi.

Öte yandan Güzelyurt Mahallesi Muhtarı Mustafa Yapıcı tarafından camilerine verdiği katkılar nedeni ile Atakum Belediye Başkanı Metin Burma'ya teşekkür plaketi verildi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Metin Burma, Cami Sosyal Tesisi Açılışına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement