Bakan yardımcısı için açıldığı iddia edilen restoranda kız isteme merasimi yapılmış - Son Dakika
Güncel

Bakan yardımcısı için açıldığı iddia edilen restoranda kız isteme merasimi yapılmış

Bursa'da korona kısıtlamalarına uymayan bir restoran hakkında işlem başlatıldı. Valilik kısıtlamaya uymayan restoranla ilgili yaptığı açıklamada, kız isteme merasimi için mekanda 30 kişinin yemek yediğini tespit ettiklerini belirtti. Sosyal medyada da restoranın bir bakan yardımcısı için açıldığı iddia edilmişti.

22.11.2020 23:40  Güncelleme: 10:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Valiliği, İçişleri Bakanlığı'nın koronavirüs tedbirleri kapsamında getirdiği kafe ve restoranlarda paket servisi uygulamasına uymayan restoran ile ilgili açıklama yayınladı.

30 KİŞİYE YEMEK SERVİSİ YAPILDI

Valilik, söz konusu mekana uygulama yapıldığını şu sözlerle açıkladı: "İş yerinin açık olduğu, yaklaşık 30 kişiye yemek servisi yapıldığı, 2 aile arasında kız isteme merasimi çerçevesinde yemek verildiği, ayrıca dışarıya da paket servisi yapıldığı tespit edilmiş, genelge hükümleri doğrultusunda söz konusu işletme hakkında gerekli işlem tesis edilmiştir. Sosyal medyada iddia edilenlerin aksine işletme içerisinde bir kamu görevlisinin bulunduğuna dair bir tespit yapılamamış, görevlilerimizin de içeriye girmesine yönelik herhangi bir engelleme söz konusu olmamıştır."

İDDİA NEYDİ?

Sosyal medyada, AVM'deki restoranın bir bakan yardımcısı ve ona eşlik eden konvoyu için açıldığı iddia edilmişti.

Bakan yardımcısı için açıldığı iddia edilen restoranda kız isteme merasimi yapılmış

Son Dakika Güncel Bakan yardımcısı için açıldığı iddia edilen restoranda kız isteme merasimi yapılmış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • serdar: videoda dahi her şey ayan beyan ortadayken milletin aklıyla alay etmeye devam edin. Yalnızca kendi sonunuzu hızlandırıyorsunuz. YAZIK 37 9 Yanıtla
  • sesını kes serdar: serdar denen şahıs sözüm sana videoda ve resimlerde bakan yardımcısı olduğuna dair ben yada biz bir kanıt göremedik? Sen nerden bu kanıya vardın? Kız isteme merasimine konvoyla gidiyor arkdaşlar alenen açık ortada bende bursalıyım AVM nin dışındaydık biz o gün Belediyeden dönüyorduk 3 yada 5 tane çakal toplamış arkdaşlarını kornalara basarak girdiler içeri mekan işletmecisinin arkadaşları olduğu söylendi bize sorduğumuzda. Birde bişey konusunda konuşurken hakkında gerçekleri bil sonra konuş. 7 17 Yanıtla
  • vatandaş: BIRAKIN ARTIK YETİMİN FAKİR FUKARININ HAKKINI YEMEYİ ORDA HALK OLSAYDI KESMEDİĞİNİZ CEZA KALMAZDI BIRAKIN ARTIK BU VİRUS OYUNLARINI AZ KALDI MİİLET UYANMAYA BASLADI 13 4 Yanıtla
  • serkan: video ortada ama aklımızla alay edin bizde sizle alay edecez yaklaşıyor yaklaşmakda olan 7 9 Yanıtla
  • haylaz: tamam yol bulundu bundan sonra her lokanta merasim yapar 8 2 Yanıtla
  • 778: adaleti bakan ve yardımcısı yazarsa böyle olur hangi bakan sa acıklama yapacak 4 1 Yanıtla
  • gerçekçi: herşey apaçık ortada zaten inkar mı edilecek bu durum 3 1 Yanıtla
  • çivi: hiç inanasım gelmiyor bir ara da mesafe deyip düğün yapıyordu vekilin biri bildiğim sadece 6 bin civarı ceza kesildi.biz yapsak herkese 6 bin kesilirdi.Eşitlik şart. 3 1 Yanıtla
  • Sasa: İşletme açıkmış cezayı yemiş zaten. Videoda ayan beyan açık olan ne. ne gördün çok merak ediyorum. Yemek yiyen 30 kişiyi mi gördün, Bakan yardımcısını mı gördün. 0 2
  • memo : kendilerine herşey serbest vatandaşa sadece nefes alabilirsin diyorlar tabi nefes almayıda para ile yapmazlarsa 1 0 Yanıtla
  • SESOB, ihtiyaç sahibi öğrencilere giyecek yardımında bulundu
    13:22 SESOB, ihtiyaç sahibi öğrencilere giyecek yardımında bulundu

    Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB), oda başkanı Hakan Demirgil önderliğinde Namık Kemal İlkokulu'nu ziyaret ederek öğrencilere giyecek desteği sağladı. Demirgil, yardımlaşma ve dayanışmaya önem verdiklerini belirterek, çocukların eğitimlerine destek olmayı amaçladıklarını ifade etti. Okul müdürü Zekeriya Doğan da yardımların anlamlı olduğunu vurgulayarak, SESOB'a teşekkür etti.

  • Karabük'te üstgeçidi kullanmayan gence otomobil çarptı, metrelerce öteye savruldu
    13:21 Karabük'te üstgeçidi kullanmayan gence otomobil çarptı, metrelerce öteye savruldu

    Karabük'te minibüsten inen bir genç, üst geçit yerine yoldan geçmeye çalışınca, otomobilin çarpması sonucu metrelerce havaya uçarak ağır yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Yaralı genç hastaneye kaldırıldı ve hayati tehlikesi bulunuyor.

  • Şanlıurfa'da silah kaçakçılığı operasyonu: 1 şüpheli gözaltına alındı
    13:21 Şanlıurfa'da silah kaçakçılığı operasyonu: 1 şüpheli gözaltına alındı

    Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Büro Amirliği ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, bir evde yapılan aramada 1 uzun namlulu tüfek, 1 tabanca, 4 av tüfeği ve çok sayıda mermi ele geçirildi. Operasyon kapsamında 1 şüpheli gözaltına alındı.

  • İzmir Metrosu'nda Teknik Arıza Nedeniyle Seferler Gecikti
    13:20 İzmir Metrosu'nda Teknik Arıza Nedeniyle Seferler Gecikti

    İzmir Metrosu'nda sabah saatlerinde yaşanan teknik bir nedenden dolayı seferler gecikmeli olarak devam etti. Duruma isyan eden bazı vatandaşlar metro kapısını tekmeleyip makinisti dövmeye kalkıştı. Kalabalıkta sinirler gerilince bazı vatandaşlar arasında da kavga çıktı. Ulaşımda aksamalar meydana gelirken, istasyonda yoğunluk oluşturan vatandaşlar isyan etti. Metro kapısını tekmelenmesi, makiniste gösterilen tepki, istasyonda oluşan yoğunluk ve Konak İstasyonu'nda iki kişi arasında yaşanan kavga ise vatandaşlarca cep telefonu kamerasıyla kayda alındı. İzmir Metro'dan yapılan açıklamada ise seferlerin teknik bir nedenden dolayı gecikmeli olarak devam ettiği belirtildi.

  • Çin'in Guizhou eyaletindeki piramit şeklindeki dağlar havadan görüntülendi
    13:20 Çin'in Guizhou eyaletindeki piramit şeklindeki dağlar havadan görüntülendi

    Çin'in güneybatısındaki Guizhou eyaletine bağlı Anlong ilçesinde yer alan piramit şeklindeki dağlar, kireçtaşının aşınmasıyla doğal olarak oluşmuş. Xinhua Haber Ajansı muhabirleri tarafından havadan görüntülenen bu tipik karstik arazi şekli, ilginç bir manzara sunuyor.

  • Aslan Dansı Yapan Kadınların Görüntüleri
    13:20 Aslan Dansı Yapan Kadınların Görüntüleri

    Çin'in güneyindeki Guangdong eyaletinde, bir zamanlar erkek egemenliğinin olduğu geleneksel bir Çin gösteri sanatı olan aslan dansına ilgili duyan kadınların sayısı giderek artıyor. Xinhua Haber Ajansı muhabirleri Guangdong'dan bildiriyor.

  • Siverek'te Otomobil Çarpışması: 4 Yaralı
    13:19 Siverek'te Otomobil Çarpışması: 4 Yaralı

    Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Hüseyin Bayraktar'ın kullandığı bir otomobil ile Mehmet Budak'ın kullandığı başka bir otomobil çarpıştı. Kazada, Hüseyin ve Ömer Bayraktar ile Azize ve Necla Bucak yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Siverek Devlet Hastanesine kaldırıldı.

  • Tekirdağ'da evde uyuşturucu operasyonu
    13:19 Tekirdağ'da evde uyuşturucu operasyonu

    Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde bir eve operasyon düzenleyen jandarma güçleri, bonzai maddesi ve uyuşturucu içme aparatı ele geçirdi.

  • Kırıkkale'de park halindeki otomobilde çıkan yangın hasara neden oldu
    13:19 Kırıkkale'de park halindeki otomobilde çıkan yangın hasara neden oldu

    Hüseyin Kahya Mahallesi Rauf Denktaş Bulvarı'nda park halinde bulunan 71 DT 183 plakalı otomobil, motor kısmından yanmaya başladı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerince kontrol altına alınan yangında, araçta hasar oluştu.


Advertisement