Bursaspor'dan Ayrılan Ersel Uzgur: "Desteğe Her Zaman Hazırım" - Son Dakika
Güncel

Bursaspor'dan Ayrılan Ersel Uzgur: "Desteğe Her Zaman Hazırım"

Bursaspor\'dan Ayrılan Ersel Uzgur: "Desteğe Her Zaman Hazırım"

Bursaspor'da hamza Hamzaoğlu'nun teknik direktör olmasıyla görevine son verilen Ersel Uzgur, "Bursaspor için desteğe her zaman hazırım" dedi.

18.12.2015 13:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursaspor'da hamza Hamzaoğlu'nun teknik direktör olmasıyla görevine son verilen Ersel Uzgur, "Bursaspor için desteğe her zaman hazırım" dedi.

Ertuğrul Sağlam'ın ayrılmasından sonra yeşil beyazlı takımla 4 maçta 2 galibiyet 2 yenilgi alan Ersel Uzgur'un yazılı açıklaması şöyle:

"Bursaspor'un, bana ihtiyaç duyduğu her dönemde, şartlar ne olursa olsun sorumluluk almaktan hiçbir zaman kaçmadım. Bu görevi bana teklif ettiklerinde, başkan ve yöneticilerime herhangi koşul öne sürmediğim gibi, başarılı olmak ve Bursaspor'u puan ve oyun olarak hak ettiği noktaya taşımak için elimden geleni yapmaya çalıştım. Teknik adam değişikliğinin ardından, yeni ekibin, futbolcu kadrosu başta olmak üzere, bazı konularda fikir danışma ihtiyacı hissetmesi durumunda, kendilerine seve seve bilgi verebileceğimi de Futbol Şube Sorumlumuzla paylaştım. Ancak dünkü gelişmeler ve açıklamalar esnasında, kamuoyunda yanlış anlamaya meydan verebilecek şekilde, yeni teknik ekipte düşünülmediğime dair sarfedilen sözler ve basında yer alan haberler üzerine, bu açıklamayı camiamızla paylaşma ihtiyacı hissettim." - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursaspor'dan Ayrılan Ersel Uzgur: 'Desteğe Her Zaman Hazırım' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement