Bursaspor Taraftarlar Derneği'nde Mesut Ağrak Güven Tazeledi - Son Dakika
Güncel

Bursaspor Taraftarlar Derneği'nde Mesut Ağrak Güven Tazeledi

Bursaspor Taraftarlar Derneği\'nde Mesut Ağrak Güven Tazeledi

Bursaspor Taraftarlar Derneği'nin 8. Olağan Genel Kurulu'nda mevcut Başkan Mesut Ağrak üyelerin tamamının desteğini alarak yeniden güven tazeledi.

23.09.2014 15:19  Güncelleme: 15:21

Bursa'nın en köklü sivil toplum kuruluşlarından olan Bursaspor Taraftarlar Derneği 8. Olağan Genel Kurulu'nu gerçekleştirdi. Mevcut Başkan Mesut Ağrak'ın tek aday olarak girdiği genel kurulda üyelerin desteğini alarak güven tazeledi. Divan Başkanlığını Muharrem Karabulut, yardımcılıklarını Erhan İlişkin ve Orçun Barbaros'un oluşturduğu genel kurulda konuşan Bursaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Mesut Ağrak, yeni dönemde dinamik yönetim kurulu ile önemli başarılara imza atacaklarını söyledi.

BURSASPOR AŞKINI YÜCELTECEĞİZ

Başkan Mesut Ağrak, konuşmasında şunları söyledi: "Bursaspor Taraftarlar Derneği olarak kurulduğumuz güven bugüne kentimizde Bursasporluluk bilincini ve aşkını yüceltmek için çalışmalar gerçekleştirdik. Bugün kentimizin pek çok ilçesinde ve mahallesinde, şube ve temsilciliklerimizdeki taraftarlarımız bu misyonla hareket ediyor. Bugünden sonra da gerçekleştireceğimiz sosyal sorumluluk çalışmaları ve AB projeleriyle bu misyon doğrultusunda ilerleyeceğiz. Bu konuda başta şahsım olmak üzere yeni yönetim kurulu üyelerimize, şube ve temsilciliklerimize, binlerce üyelerimize büyük görevler düşüyor" şeklinde konuştu.

"YÖNETİM VE TEKNİK HEYETİN YANINDAYIZ"

Bursaspor'dan bu sezon önemli başarılar beklediklerini ifade eden Ağrak, "Bursaspor Taraftarlar Derneği olarak takımımıza olan güvenimiz ve inancımız tamdır. Bu sezon takımımızdan ligde önemli başarılar bekliyoruz. En kötü ihtimalle bu sezon ilk 4'ü hedefliyoruz. Taraftarlar olarak hem Başkanımız Recep Bölükbaşı ve Teknik Direktörümüz Şenol Güneş'in yanındayız" dedi.

YENİ YÖNETİM KURULU

Başkanlığını Mesut Ağrak'ın oluşturduğu Bursaspor Taraftarlar Derneği'nin yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

"Hasan Bilek, Kemal Gürman, Fehim Ferik, Uğur Özer, Arzu Kutlucan, Birol Özeren, İhsan Kaldan, Hakkı Tokaç, Faik Yiğit, İbrahim Kıvanç, Akın Poroy, Murat Ferhat, Sami Bilek, Ahmet Ülkü, Özer Yavuz, Şaban Güler, Murat Özer, Ekrem Şanlı, Bülent Akdoğan, Adem Türk, Mustafa Ak, Engin Karasu, Şahap Gümüş, Erdem Gülşen, Mücahit Sarnık, Mustafa Doğru, Hüseyin Yılmaz, Pembegül Üner, Murat Burhan. Denetleme kurulu asil ve yedek üyeler ise Ertuğrul Ayık, Cengiz Taşpınar, Özcan Çakır, Burak Çakman, İlyas Ünal, Ufuk Karatay'dan oluştu."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bursaspor Taraftarlar Derneği'nde Mesut Ağrak Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement