Bursaspor Teknik Direktörü Hamzaoğlu: "Sercan'ı İsteyeceğiz" - Son Dakika
Güncel

Bursaspor Teknik Direktörü Hamzaoğlu: "Sercan'ı İsteyeceğiz"

Bursaspor teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, kiralık olarak forma giyen Sercan Yıldırım'ı gelecek sezon da kadroda görmek istediklerini, bu oyuncunun bonservisinin alınmasıyla ilgili Galatasaray Kulübü'yle görüşeceklerini açıkladı.

01.03.2016 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursaspor teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, kiralık olarak forma giyen Sercan Yıldırım'ı gelecek sezon da kadroda görmek istediklerini, bu oyuncunun bonservisinin alınmasıyla ilgili Galatasaray Kulübü'yle görüşeceklerini açıkladı.

Hamza Hamzaoğlu, "27'nci Vergi Haftası" etkinliğinin ardından açıklamalarda bulundu. Kiralık oyuncuları Sercan Yıldırım ve Stoch'un performansından memnun olduğunu belirtiren bir yandan da hem bu sezonla, diğer yandan da gelecek sezonun yapılanması için harekete geçtiklerini anlatan Hamza Hamzaoğlu, sunları söyledi:

"Sercan Yıldırım, önümüzdeki sene kadromuzda görmek istediğimiz bir oyuncu. Galatasaray Kulübü ile görüşeceğiz. İnşallah anlaşabilirsek Sercan'ı önümüzdeki yıl da aramızda görmek istiyoruz. Stoch'tan da memnunum. Her ne kadar kadroda yer veremediysem de antrenmanlardaki isteğinden ve arzusundan memnunum. İnşallah onunla ilgili de Fenerbahçe ile masaya otururuz."

Hamza Hamzaoğlu, "Eskişehirspor maçından sonra hedefinizde bir değişiklik oldu mu" sorusuna şu cevabı verdi:

"HEDEFİMİZ İLK 10"

"Gerçekçi hedefimiz ligi ilk 10 arasında bitirebilmek ama biliyorsunuz hedefler ulaşıldıkça uzaklaşır ve zorlaşır. O yüzden ilk 10'un içinde yer bulabilirsek ki biz şu anda 10'uncu sıradayız, (tamam ulaştık) diyemeyiz. Sezon sonuna dek daha yukarılarını istemek, yani heni hedefler koymak zorundayız. Şu an bulunduğumuz yerden daha iyisini yakalamak için çalışıyoruz. sezon sonunda bakacağız artık. inşallah daha iyi yerlerde oluruz."

Kulüplerin vergi borçlarının sorulması üzerine Hamzaoğlu, bu konuda şöyle konuştu:

"Biz, kulüplerin mali durumlarını gözardı edemeyiz. Önce kulüplerin yaşaması lazım ki biz de işimizi rahatlıkla yapalım. Hedefler bekleyebilir. Mali durumlardan dolayı kulüpleri kaybedersek, o zaman kapanmış kulüple bir hedefe gidemeyiz. O nedenle öncelikle mali anlamda sağlam bir zemini olması lazım kulüplerin. Bursaspor da çok zor durumda değil. Ödenmeyecek bir borcumuz yok. İnşallah yönetimimiz zaten inanılmaz bir şekilde çalışıyor bu konu üzerine. Biz de teknik anlamda yapmamız gerekenleri yapıyoruz. Birlikte uyum içinde inşallah Bursaspor'u daha iyi yerlere taşıyacağız. İnşallah büyük hedefler yakın zamanda gelecek." - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursaspor Teknik Direktörü Hamzaoğlu: 'Sercan'ı İsteyeceğiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement