Büyük Geceye Sayılı Günler Kaldı - Son Dakika
Güncel

Büyük Geceye Sayılı Günler Kaldı

Büyük Geceye Sayılı Günler Kaldı

Eyüp Belediyesi, Adıyamanlılar Vakfı ve Gerger İlçesi Çifthisar Derneği işbirliğince ortaklaşa düzenlenen Adıyamanlılar Gecesi'ne artık sayılı günler kaldı.

19.08.2013 09:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

25 Ağustos 2013 Pazar günü saat 20.00'de düzenlenecek gecede başta Kâhtalı Mıçı ve Haydar Ulaş'ın yanı sıra Adıyaman Sıra Gecesi Harfane Grubu sahne alacak. Gece ile ilgili alt yapı çalışmalarının ise tüm hızıyla devam ettiği belirtildi.

Eyüp Belediyesi'nin Haliç yaz etkinlikleri kapsamında Nikah Sarayı ve Kültür Merkezi'nin önünde önü olan Silahtarağa meydanında yapılacak olan Adıyamanlılar Gecesi'ne her zaman olduğu gibi yine İstanbul'daki Adıyamanlıların büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

Konuya ilişkin bir açıklamada bulunan Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Ömer Özkartal ve Gerger ilçesi Çifthisar Köyü Dernek Başkanı Mehmet Ataş, bu gecenin özellikle Adıyamanlıların birlikteliği açısından son derece önemli olduğunu kaydederek, bu anlamlı geceye bütün Adıyamanlı hemşehrilerin ailesiyle birlikte katılarak renk katması gerektiğine vurgu yaptılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Büyük Geceye Sayılı Günler Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement