Büyükaslan'dan Sodan'a Veda Yemeği - Son Dakika
Yerel

Büyükaslan'dan Sodan'a Veda Yemeği

Büyükaslan\'dan Sodan\'a Veda Yemeği

Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan tarafından Vali Ramazan Sodan'a veda yemeği düzenlendi.veda yemeğine Vali Ramazan Sodan, Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Talha Gönüllü, Emniyet İl Müdürü Mehmet...

17.08.2012 12:40

Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan tarafından Vali Ramazan Sodan'a veda yemeği düzenlendi.

Adıyaman Üniversitesi Mediko- Sosyal Konferans salonunda verilen

veda yemeğine Vali Ramazan Sodan, Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü, Emniyet İl Müdürü Mehmet Bilici, Adıyaman Garnizon Komutanı Jandarma Albay Yusuf Yalçın, Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan, Vali ve Belediye Başkan Yardımcıları, protokol eşleri, kanaat önderleri, STK'lılar, siyasi parti temsilcileri ve dernek başkanları katıldı.

Yemeğin açılış konuşmasını yapan Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, "Sayın valimizin onuruna vermiş olduğumuz, iftar yermeğine katılımlarınızdan dolayı herkese teşekkür ederim. Geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızın güzel yetişmesi için inancımızın ve değer yargılarımızın ölçüsünde gençlerimizin yetişmesi için hiç çekinmeden hiçbir hesap yapmadan sayın valimizin kesintisiz desteklerini ve insana vermiş olduğu değeri gördük. Biz sayın valimize yeni görevinde başarılar diliyor Adıyaman'a verdiği hizmetlerden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz" dedi.

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü ise, Vali Ramazan Sodan ile tanışmaktan aynı şehir de görev yapmaktan mutluluk duyduğunu belirterek yeni görevinde başarılar diledi.

Vali Ramazan Sodan ise, yapılan her görevin bir sonu olduğunu anlatarak şöyle konuştu: "Biz bugün artık görevimizin sonundayız. Görev yaptığım süre içerisinde ben Adıyaman'a yararlı olma gayreti içerisinde oldum. Hep faydalı olma amacını taşıdım ve faydalı olduğumun kanaatindeyim. İnşallah biz buradan güzel görüntülerle ayrılırız. Hepimiz o niyetle o amaçla olmalıyız. En güzel şey yararlı işler yapmaktır. Ben, bu güzel programın düzenlenmesinden dolayı belediye başkanımıza teşekkür ediyorum"

Yapılan konuşmaların ardından Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü ve Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Vali Ramazan Sodan'a plaket takdiminde bulundu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükaslan'dan Sodan'a Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement