Büyükşehir'de Sivil Güçler Büyük Görev Düşüyor - Son Dakika
Güncel

Büyükşehir'de Sivil Güçler Büyük Görev Düşüyor

Büyükşehir\'de Sivil Güçler Büyük Görev Düşüyor

Balıkesir Sivil Güçler Birliği Derneği Balıkesir ticaret odasını ziyaret etti.

16.09.2013 08:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziyarette Dernek Başkanı Hüseyin Yurdakul "Büyükşehir'de Ticaret Odasının yapacağı çok önemli ve büyük görevler olacak,çok görev düşüyor" dedi.

Sivil güçler Birliği Derneği Balıkesir Ticaret Odasına kalabalık bir heyet ile ziyarette bulundu. Son zamanlarda yaptığı her ziyareti oldukça kalabalık bir heyetle gerçekleştirdiği görülen Sivil Güçlerin ziyaretine Kızılay Derneği Başkanı Av. Hüseyin Gündoğan, Balıkesir şairler ve Yazarlar Derneği genel Sekreteri Yusuf Akgül, Güreşçiler Derneği Başkanı Raşit Ataş, Bayburtlular Derneği Başkanı ve Karaoğlan mah. Muhtarı Ali Haydar Temel, Karesi Mahallesi Muhtarı ve Muhtarlar Derneği eski Başkanı Cengiz Sandıkçı, Büyükşehir Arena Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Gülçin Savaşaneril, Karesi Yörük Boyları Başkanı Adem Kır, Balıkesir Yörükler Derneği Başkanı kadir Baykuş, 2. Oruç Gazi mahalle muhtarı Melih Abdülselmolu, Ulu Çınar Derneği temsilcisi Tanju Akçe,Yörükler Federasyonu ve Ak parti İl Gençlik kolları eski başkanı Av. Hasan Demiraslan, Alperen Ocakları Başkanı Süleyman Atak ve İlahi sanatçısı Mustafa Esen katıldı. Ziyaret sırasında Sivil güçler Başkanı Hüseyin Yurdakul konuşmalarının devamında "Ticaret Odasının çalışmalarını dikkatle takip ediyoruz. Sivil Güçler olarak doğru olarak yapılan .Balıkesir'in faydasına yapılan her işin destekçisi olacağız.Ticaret Odasının yeni seçilen heyetini kutluyor ve başarılar diliyoruz" dedi

Sivil Güçler heyetini kapıda karşılayan Ticaret Odası Başkanı Fahri Ermişler "Sivil Güçlerin Çalışmalarını çok yakından takip ediyorum ve takdir ediyorum.Bugün kalabalık bir heyetle ziyarete gelmeleri de Sivil Güçlerin Balıkesir de çok geniş bir tabanı temsil ettiğini göstermektedir.Yapacağımız her çalışmada Sivil Güçlerin desteğini ve fikrini almaya çalışacağız.Sivil Güçlerin yapacağı bütün faaliyetlerde de Ticaret Odası olarak bütün imkanları ile destek vereceğiz,Büyükşehir olan Balıkesir'imizde SİVİL GÜÇLERE BÜYÜK GÖREVLER DÜŞÜYOR" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Büyükşehir'de Sivil Güçler Büyük Görev Düşüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement