Büyükşehir'in Genç Sultanları Sezona Turgutlu Maçıyla Başlıyor - Son Dakika
Güncel

Büyükşehir'in Genç Sultanları Sezona Turgutlu Maçıyla Başlıyor

Büyükşehir\'in Genç Sultanları Sezona Turgutlu Maçıyla Başlıyor

Manisa Büyükşehir Belediyespor Genç Kızlar Voleybol Takımı, Turgutlu Belediyespor ile yarın akşam saat 19.00'da Çok Amaçlı Spor Salonu'nda karşılaşacak.

07.11.2018 16:44  Güncelleme: 16:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Genç Kızlar Ligi'nde hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Manisa Büyükşehir Belediyespor'un genç sultanları Türkiye finallerine katılmanın hesaplarını yapıyor.

Altyapıda birçok branşta başarıyla mücadele veren Manisa Büyükşehir Belediyespor'da gözler yarın akşam Genç Kızlar Voleybol Ligi'nde Turgutlu Belediyespor ile oynanacak olan karşılaşmaya çevrildi. Hazırlıklarını baş antrenör Caner Doğançay, yardımcı antrenörler Selin Etker ve Dudu Korkmaz yönetiminde tamamlayan Manisa Büyükşehir'in genç sultanlarında hedef sezona iyi bir başlangıç yapmak. Gençler Ligi'nde A grubunda Zeynep Gülin Öngör MTAL Spor Kulübü, Salihli Belediyespor, Turgutlu Belediyespor, Soma Ilgaz Jimnastik Spor Kulübü ile Manisa birinciliği için mücadele verecek olan Manisa Büyükşehir Belediyespor Genç Kızlar Voleybol Takımı hedefini Türkiye finalleri olarak belirledi.

" HEDEFİMİZ MANİSA BİRİNCİSİ OLUP TÜRKİYE FİNALLERİNE GİTMEK"

Antrenör Caner Doğançay, Turgutlu Belediyespor'la yarın akşam saat 19.00'da oynayacakları maç öncesinde yaptığı açıklamada, " 2018-2019 Voleybol Genç Kızlar Ligi'nde heyecan yarın akşam başlıyor. İlk maçımızda saat 19.00'da Turgutlu Belediyespor ile karşılaşacağız. Hazırlıklarımızı tamamladık. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, kulüp başkanımız Mevlüt Aktan ve yönetim kurulumuza bize bu imkanı sağladıkları için teşekkür ediyoruz. Her sene olduğu gibi yine altyapı liglerinde kulübümüzü yine en iyi şekilde temsil etmek için mücadele vereceğiz. Bu sene gençler liginde 5 takımla mücadele vereceğiz. Hedefimiz Manisa birincisi olmak ve ardından Türkiye finallerine gitmek. İyi bir hazırlık süreci geçirdik" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Büyükşehir'in Genç Sultanları Sezona Turgutlu Maçıyla Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement