Çakar'dan Malazgirt AK Parti İlçe Teşkilatına Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Çakar'dan Malazgirt AK Parti İlçe Teşkilatına Ziyaret

Çakar\'dan Malazgirt AK Parti İlçe Teşkilatına Ziyaret

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Muzaffer Çakar, AK Parti Malazgirt İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

30.06.2017 12:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Muzaffer Çakar, AK Parti Malazgirt İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

Çakar, AK Parti Malazgirt İlçe Başkanlığı ziyaretinde yaptığı açıklamada, Malazgirt isminin bir marka olduğunu söyledi.

"Malazgirt, bizler ve AK Partililer için önemi bilinen Çanakkale destanı gibidir." ifadesini kullanan Çakar, şunları kaydetti:

"Malazgirtli büyüklerimiz ve siyasetçilerimiz Malazgirt'te yaşayan insanlardan daha fazla Malazgirt ruhuyla kendilerini Malazgirtli hissederler. Büyüklerimiz Malazgirt'te ibadet aşkı ile hizmet etmek istiyorlar. Bizler bu kervanın neferiyiz. Yakın zaman zarfında Sayın Bilal Erdoğan ilçemizi ziyaret etti. Çok memnun bir şekilde ilçemizden ayrıldılar. Ramazan ayında Sayın İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu ilçemizde davet ettik. İlçemize gelmeyi kabul ederek davetimize icabet etti. Ön ziyaretler sonrası umut ediyoruz ki, hükümetimiz tarihte hiç olmadığı kadar kesenin ağzını açtı. İlçemizin büyük sorularından olan şebeke ve içme suyu, kanalizasyon ve altı yapı çalışmaları için desteğini verdi. İlçemizi güzelleştirme gayreti içindeyiz. Aksilik olmadığı taktirde Cumhurbaşkanımızı ilçemize davet etmeyi düşünüyoruz. İnşallah Cumhurbaşkanımızın icabetine inanıyoruz ki, yüzlerce milletvekiliyle Malazgirt'te gelmiş olacak ve ilçemizi görmüş olacak."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çakar'dan Malazgirt AK Parti İlçe Teşkilatına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement