Çakırlar'ı Türkiye Tanıyacak - Son Dakika
Yerel

Çakırlar'ı Türkiye Tanıyacak

Çakırlar\'ı Türkiye Tanıyacak

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, Çakırlar Orman Korosu'nu Türkiye'nin tanıyacağı ünlü bir yer haline getirmek için çalıştıklarını söyledi.
Çakırlar Orman Korusu'nda yaptıkları yeni düzenlemeler hakkında bilgi veren Başkan Burma,...

14.11.2013 13:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, Çakırlar Orman Korosu'nu Türkiye'nin tanıyacağı ünlü bir yer haline getirmek için çalıştıklarını söyledi.

Çakırlar Orman Korusu'nda yaptıkları yeni düzenlemeler hakkında bilgi veren Başkan Burma, "Çakırlar'daki ilk etap çalışmalarımızı tamamladık. İkinci etap çalışmaları kapsamında ise hayvanat bahçesi ile süs havuzunu hizmete sunduk" dedi.

Atakum ilçesinin Türkiye'de en hızlı değişen, gelişen ve yıldızlaşan kentlerden biri olduğunu belirten Başkan Metin Burma, "Biz vizyonumuzu kentleşmeden yana koyduk. Atakum ilçesi turizm, eğitim ve sağlık alanlarında öne çıkacak. Karadeniz'in en büyük ve en kapsamlı projesi olan Kültür Sanat Merkezi Projemiz devam ediyor. Bu projenin içersinde çok farklı konseptler var. Devam eden ikinci büyük projemiz ise Çakırlar Orman Korusu'dur. Burası, su basar ormanı olarak Türkiye'de sayılı ormanlardan birisidir ve gittikçe ünü yayılmaktadır. Çakırlar Korusu'nu, karşı yamaçları da kullanarak Türkiye düzeyinde ünlü bir yer haline getirecek şekilde çalışıyoruz. Burası Atakum'un turizmine damga vuracaktır" diye konuştu.

Çakırlar Orman Korusu'nda hayvanat bahçesi çalışmalarını tamamladıklarını belirten Burma, "Bu hayvanat bahçemize geyik, tavşan, karaca, koyun ve kuzu gibi hayvanlar getireceğiz. Kafeteryalarımızın hemen yanında bulunan ve içinde kuğu ile süs balıklarımızın bulunacağı havuzumuzu ise yeni bitirdik. Birkaç gün içerisinde hem hayvanat bahçesinde hem de süs havuzunda barınacak hayvanların gelişi ile Çakırlar Orman Korusu, küçük ve büyük hayvan sever herkesin ilgi odağı haline gelecek" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çakırlar'ı Türkiye Tanıyacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement