Çalışma Hayatında Milli Seferberlik" Programı - Son Dakika
Güncel

Çalışma Hayatında Milli Seferberlik" Programı

Çalışma Hayatında Milli Seferberlik" Programı

Bartın Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Adnan Arslan, "Ülkemiz, milli birlik ve beraberlik değerlerine sahip çıkılarak nelerin başarılabileceğinin en güzel örneğini 15 Temmuz'da göstermiş, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde başlatılmış olan milli seferberlik ile de...

09.02.2017 22:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bartın Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Adnan Arslan, "Ülkemiz, milli birlik ve beraberlik değerlerine sahip çıkılarak nelerin başarılabileceğinin en güzel örneğini 15 Temmuz'da göstermiş, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde başlatılmış olan milli seferberlik ile de devamını getirmektedir." dedi.

Arslan, gazetecilere yaptığı açıklamada, programın, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu'nun "Akıl Teri ile, Alın Teri ile Çalışma Hayatında Milli Seferberlik" sloganı ile başlatıldığını söyledi.

Kurum olarak hedeflerinin, program kapsamında kentte yaşayan vatandaşların ayağına kadar hizmet götürmek olduğunu belirten Arslan, "Vatandaşların dertlerine derman olabilmek ve sıkıntılarının üstesinden birlikte gelmek amacıyla vatandaşlarımızla daha yakın temas kuracağız." diye konuştu.

Bartın Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü olarak daha fazla vatandaşa ulaşa bilmek için ellerinden geleni yapacaklarını aktaran Arslan, şunları kaydetti:

"Program kapsamında vatandaşlarımıza ve işverenlerimize kurumumuzun sunduğu imkanları tanıtmak, bu imkanlardan daha fazla vatandaşımızın faydalanmasını sağlayarak devletimizin sıcak yüzünü göstermek ve daha fazla vatandaşımıza iş bularak istihdamı artırmaktır. Ülkemiz, milli birlik ve beraberlik değerlerine sahip çıkılarak nelerin başarılabileceğinin en güzel örneğini 15 Temmuz'da göstermiş, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde başlatılmış olan milli seferberlik ile de devamını getirmektedir."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çalışma Hayatında Milli Seferberlik' Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement