Canan Tan, Pera Palace Hotel Jumeirah'da "Hasret" Giderecek - Son Dakika
Güncel

Canan Tan, Pera Palace Hotel Jumeirah'da "Hasret" Giderecek

Canan Tan, Pera Palace Hotel Jumeirah\'da "Hasret" Giderecek

Pera Palace Hotel Jumeirah, gelenekselleşen "Perşembe Buluşmaları"nda Türk edebiyatının önemli yazarlarını okurlarıyla bir araya getiriyor.

25.10.2013 10:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pera Palace Hotel Jumeirah, gelenekselleşen "Perşembe Buluşmaları"nda Türk edebiyatının önemli yazarlarını okurlarıyla bir araya getiriyor. Zülfü Livaneli, Yaşar Kemal, Nermin Bezmen, Mario Levi'nin ardından şimdi de CANAN TAN, "Hasret" başlıklı kitabıyla Pera Palace'ta... 7 Kasım Perşembe günü 15.00'ten itibaren tüm edebiyatseverler, Orient Bar'da gerçekleşecek söyleşi ve imza gününde, Canan TAN'la sohbet etme ve kitaplarını imzalatma imkanına sahip olacaklar.

İstanbul'un incisi Pera Palace Hotel Jumeirah, her ay düzenlediği "Perşembe Buluşmaları"yla; yazarları, fikir önderlerini, akademisyenleri İstanbullularla buluşturuyor. Etkinliğin edebiyat ayağının DOĞAN KİTAP'la ortaklaşa gerçekleştirildiği Perşembe Buluşmaları'nda Pera Palace sahip olduğu köklü mirası edebiyatın zengin tarihiyle perçinliyor. 7 Kasım Perşembe günü saat 15.00'te bu kez ünlü yazar Canan Tan; kitapseverlerle buluşuyor

Piraye, Yüreğim Seni Çok Sevdi, Çikolata Kaplı Hüzünler gibi eserleriyle çok satanlar listesinin en önemli müdavimlerinden olan Tan'ın yeni kitabı "Hasret", mübadele öncesinde başlayıp hasretle sonuçlanan derin bir aşkı ve ayrılığı anlatıyor. Parçalanan bir aşkın toplumsal arka planını çarpıcı bir şekilde çizerken, bugünün tartışmalarına da bir gönderme yapıyor ve odağında din, dil, ırk gözetmeden aşkı tutuyor.

Orient Bar'da gerçekleşecek bu özel etkinlik öncesinde rezervasyon yaptırmanızı öneririz...

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Canan Tan, Pera Palace Hotel Jumeirah'da 'Hasret' Giderecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement