Canik Belediyespor'da Hedef Galibiyet - Son Dakika
Spor

Canik Belediyespor'da Hedef Galibiyet

Canik Belediyespor\'da Hedef Galibiyet

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi ekiplerinden Canik Belediyespor, deplasmanda karşılaşacakları Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

29.10.2013 14:00

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi (TKBL) ekiplerinden Samsun temsilcisi Canik Belediyespor, Çarşamba günü deplasmanda karşılaşacakları Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Hasan Doğan Spor Salonu'nda hazırlıklarını sürdüren Canik Belediyespor'da sakatlığı bulunan Natasha Lacy'in dışında diğer oyuncular Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Başantrenör Ekin Baş yönetiminde idmanları sürdüren Canik Belediyesporlu oyuncular bu sabah yapılan idmanın ardından Çarşamba günü deplasmanda karşılaşacakları Beşiktaş maçı için bugün İstanbul'a hareket edecekler.

Yarın deplasman karşılaşacakları Beşiktaş maçı hakkında bilgi veren Canik Belediyespor Başantrenörü Ekin Baş, "TED Koleji ile bu hafta oynadık. Bizim için galibiyet önemliydi ve bu hafta aldık. Şimdi en büyük sorunumuz bizim Natasha Lacy ve Deniz Boz'un sakatlıkları devam ediyor. Deniz bu hafta fedakarca oynadı. Belgin Onbaşı'nın sağ ayak bileğinde sorun var ama yine ona rağmen oynadı. Sakatlarımız tam olarak iyileşmiş durumda değiller. Yeni gelen yabancılarımızın Quianna Nehma Chaney ve Adrianne Ross'un uyum sorunları var. Birbirlerini tanımaları için belli bir süreç gerekiyor. Bu süreci iyi atlatıyoruz. Bundan sonra 4 tane Avrupa kupası oynayan takımlarla üst üste oynayacağız. Bunların hiçbirinden çekinmiyoruz. En iyi basketbolumuzu oynayıp, kazanmayı düşünüyoruz" dedi.

"SAKATLAR DÖNDÜĞÜNDE TAŞ GİBİ TAKIM OLACAĞIZ"

Beşiktaş maçında hedeflerinin galibiyet olduğunu belirten Canik Belediyespor Başkanı Ercan Bayrak, "Bu hafta TED Koleji'ni yenerek ilk galibiyetimizi aldık. Çarşamba günü Beşiktaş ile deplasmanda oynayacağız. Bu takımın hırsı ve azmi Beşiktaş'ı yenecek güçtedir. İnşallah Beşiktaş maçını da alacağız. Natasha Lacy'in sakatlanması bizi olumsuz etkiledi. Onun yerine iki tane yabancı oyuncu aldık. Sakatlarımız geri döndüğünde taş gibi bir takım olacağız" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Canik Belediyespor'da Hedef Galibiyet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement