Çankırı TBMM Başkanı Yıldırım Çankırı'da - Son Dakika
Güncel

Çankırı TBMM Başkanı Yıldırım Çankırı'da

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Çankırı Valiliği ve Belediyeyi ziyaret etti.

28.07.2018 18:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Çankırı Valiliği ve Belediyeyi ziyaret etti.

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, saat 14.30 sıralarında geldiği Çankırı'da Vali Hamdi Bilgi Aktaş tarafından karşılandı. Yaklaşık yarım saat valilikte kalan Yıldırım daha sonra esnafı ziyaret etti. Kendisine sevgi gösterilerinde bulunan vatandaşlarla sohbet eden ve sorunlarını dinleyen Yıldırım, burada Çankırı Belediyesi'ne geçti. Belediye Başkanı Hüseyin Boz'un makamında bir süre kalan Yıldırım'a Çankırıspor forması hediye edildi. Yıldırım, dışarı çıktığında makam aracına binerken kendisine seslenen bir vatandaşın sorununu dinledi. Bu kişi Yıldırım'a, eşinden ayrıldığını, mahkeme kararına rağmen çocuğunun kendisine gösterilmediğini söyledi. Yıldırım da vatandaşa, bununla ilgili bir düzenleme yapıldığını ve bir süre beklemesini söyledi. Burada vatandaşlarla fotoğraf çektiren Yıldırım, saat 17.15 sıralarında Kastamonu'ya hareket etti.

YILDIRIM'IN ZİYARETİ SIRASINDA KAHREDEN KAZA

TBMM Başkanı Yıldırım'ın Çankırı ziyarete sırasında polis ve jandarmanın yoğun güvenlik önlemi alındığı görüldü. Güvenlik önlemleri kapsamında Kırıkkale'den destek için Çankırı'ya getirilen, Çankırı-Kastamonu Karayolu Kenbağı mevkisinde yaya olarak görev yapan polis memurları Harun Şahin (20) ile Mehmet Akif Yıldırım'a (27), Satılmış Ağaoğlu'nun (53) kullandığı 18 KZ 841 plakalı hafif ticari araç çarptı. Araç altında kalan polis memurlarından Harun Şahin olay yerinde şehit oldu. Ağır yaralanan Akif Yıldırım ise Çankırı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralı polis memuru buradaki ilk müdahalesinin ardından ambulans helikopterle Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

YILDIRIM YARALIYI AMBULANSTA GÖRDÜ

Binali Yıldırım'ın, kazayı haber aldıktan sonra yaralı polis memurunu hastanede ziyaret edeceği söylendi. Ancak polis memurunun Ankara'ya sevk edilmesi nedeniyle Yıldırım hastaneye gelmedi. Yaralı polis memuru ambulansla, ambulans helikoptere götürülürken, Binali Yıldırım, polis memurunu ambulansta ziyaret etti. Şehit olan Harun Şahin'in cenazesi ise incelemelerin ardından Çankırı Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Çankırı TBMM Başkanı Yıldırım Çankırı\'da
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çankırı TBMM Başkanı Yıldırım Çankırı'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement