Çebi'den Abdullah Avcı'ya tazminat çağrısı: Haklarından vazgeçersen saygımızı kazanırsın - Son Dakika
Spor

Çebi'den Abdullah Avcı'ya tazminat çağrısı: Haklarından vazgeçersen saygımızı kazanırsın

Teknik direktör Abdullah Avcı ile aralarındaki tazminat konusuna açıklık getiren Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Avcı'ya ödeme yapmak istemediklerini belirterek, "Bizden para almamıştır, haklarından vazgeçerse camia olarak kendisine saygı ve sevgilerimizi iletiriz" dedi.

16.10.2020 16:47  Güncelleme: 00:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, görevine son verilen teknik direktör Abdullah Avcı'nın tazminatını almamasını istediklerini söyledi.

Avcı'ya bir ödeme yapılmadığını kaydeden Çebi, "Sayın Abdullah Avcı hocamız, bizde emeği var. Bizimle yapılmış olan 3 yıllık bir kontratı var, bu kontratın içerisinde haklar, hukuklar, karşılıklı vecibeler var. Sevgili Abdullah hocamızla ilgili, evet biz ayrıldığı günden beri herhangi bir ödeme yapmadık. Kendisiyle uzlaşmaya çalışıyoruz. Araya dostlar girdi, hatırlı insanlar girdi.

AVCI'NIN AVUKATINI KAALE ALMIYORUZ"

Görüşmelerin devam ettiğini belirten Beşiktaş Başkanı, "Avukatın yaptığı açıklama manidardır, ben hiçbir şey anlayabilmiş değilim o açıklamadan. Abdullah Avcı hocamız, Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra bir talepte bulunmayacaksa bunu açıklarsa, bize de bunu yazılı bildirirse mutlu oluruz. Bugüne kadar para almadım demenin ne anlamı olduğunu anlamakta güçlük çekiyorum. Abdullah Avcı'dan gelmiş olsa açıklama, değerlendirirdim ancak avukatını kaale almıyorum. Avukatlar, ekonomilerine çok düşkündürler, kendilerine göre işlerini yönetirler" ifadelerimi kullnadı.

"BİZDEN PARA ALMAMIŞTIR"

Abdullah Hoca, kendi açıklamasını yapabilecek kadar yürekli ve güçlüdür. Ben, Abdullah Hoca'yla görüştüğümde üzülerek söylüyorum ki, 'Para konularını sizle görüşmek istemiyorum, avukatımla görüşün' demiştir. Dolayısıyla avukatıyla yapılan görüşmelerde de eşler dostlar var arada inşallah hayırlısıyla bir şeye bağlayacağız. Evet, bizden para almamıştır ancak haklarından vazgeçtiğini duymadım daha. Eğer onu ifade etmek istiyorsa Beşiktaş camiası olarak kendisine saygı ve sevgilerimizi iletiriz" dedi.

AVCI'NIN AVUKATI NE DEMİŞTİ?

Abdullah Avcı'nın avukatı Sami Dinç, "Abdullah Avcı takım bulana kadar Beşiktaş'tan maaş almaya devam ediyor" konusuyla ilgili müvekkili adına açıklama ihtiyacının doğduğunu belirterek, "Müvekkil teknik adamın Beşiktaş ile olan hizmet sözleşmesi, 29 Ocak 2020 tarihinde Beşiktaş tarafından tek taraflı olarak feshedilmiştir. Böyle bir fesih halinde ilgili hizmet sözleşmesinin hitamı tarihi olan 31.05.2022'ye kadar tüm ücretlerin tazminat olarak müvekkil teknik adama derhal ödenmesi gerektiği ilgili hizmet sözleşmesinde açık ve net bir şekilde belirtilmiştir" ifadelerini kullanmıştı.

Çebi\'den Abdullah Avcı\'ya tazminat çağrısı: Haklarından vazgeçersen saygımızı kazanırsın

Son Dakika Spor Çebi'den Abdullah Avcı'ya tazminat çağrısı: Haklarından vazgeçersen saygımızı kazanırsın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (22)

  • AmanAmanNereyeGeldikBirAndaNeresiBurası: çapulcu beşiktaş 16 11 Yanıtla
    Serdar: Makarnacı fenerli 0 0 X: Sen kendi takımına bak skko 0 0 ysnkrbn : sanamı kaldı Beşiktaşa dil uzatmak sanal alem delikanlısı 0 0
  • somalı: niye vazgeçsin ki, siz imzalatmadınız mı onu? 5 0 Yanıtla
  • z raporu: neden vaz geçsin bir futbolcuya milyon dolarlar veriyorsunuz herkez hakkını alacak 4 0 Yanıtla
  • POYRAZ ESER: Adam haklarından neden vazgeçsin ki? Sevgi ve saygılarını sunacaklarmış. Siz sözleşmenizin gereklerini yerine getirin de hoca da size sevgi ve saygılarını göndersin; BJK, büyük hatta çok büyük bir kulüpmüş desin. 3 0 Yanıtla
  • Hem koz: Hem yalvar adam olun biraz 0 1 Yanıtla
  • ROZA: ADAMI KOVARKEN İYİMİYDİ BEN OLSAM TÜM PARAMI ALIRIM 0 0 Yanıtla
  • TATANGA54 : Saygınlık karın doyurmuyor geçin bu altan dalma işlerini adamın işine nasıl son verdiyseniz sözleşmede yazan hükümlere uyacaksınız sizde saygın kulüp olmanın gereğini yapın görelim tek taraflı saygınlık olmuyor be evlat 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement