Son dakika haberi! Çelik kasadan para ve ziynet eşyası çalan hırsızlar kamerada - Son Dakika
3.Sayfa

Son dakika haberi! Çelik kasadan para ve ziynet eşyası çalan hırsızlar kamerada

Son dakika 3. sayfa haberi: Çelik kasadan para ve ziynet eşyası çalan hırsızlar kamerada Bahçelievler'de girdikleri işyerindeki çelik kasadan bir miktar para ve ziynet eşyası çalan 4 şüpheli yakalandı.

20.03.2022 13:02  Güncelleme: 13:46

Çelik kasadan para ve ziynet eşyası çalan hırsızlar kamerada

İSTANBUL - Bahçelievler'de girdikleri işyerindeki çelik kasadan bir miktar para ve ziynet eşyası çalan 4 şüpheli yakalandı. Hırsızlık anları ise kameraya yansıdı.

Olay Kocasinan Mahallesi Mahmutbey Caddesi üzerindeki bir işyerinde 3 Mart tarihinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, işyerine giren hırsızlar içerideki para kasasını açtı. Kasanın içindeki bir miktar para ve ziynet eşyasını çalan hırsızlar daha sonra kaçtı. İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı. Görüntülerde iki kişinin işyerinde dolaştıktan sonra kasaya yöneldikleri ve içindekiler çaldıkları görüldü. Hırsızlar kendilerini görüntülediklerini fark ettikleri kameranın yönünü de değiştirdi. Polis ekipleri hırsızların kimliklerini belirledi. Şüphelilerin Güngören, Bahçelievler, Küçükçekmece ve Esenler'de kaldıkları belirlendi ve ardından operasyon için düğmeye basıldı. Özel harekat polislerinin de katıldığı operasyonda Ali B., Kaddafi Ç., Zulkif B., Vedat K. gözaltına alındı. Daha önceden de defalarca gözaltına alındıkları ortaya çıkan şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda çelik para kasası açmaya yarayan manyetik matkap, murç ve çeşitli aparatlar ele geçirildi. Şüpheliler polisteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adli makamlara sevk edildiği öğrenildi.

Son dakika haberi! Çelik kasadan para ve ziynet eşyası çalan hırsızlar kamerada
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Son dakika haberi! Çelik kasadan para ve ziynet eşyası çalan hırsızlar kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement