AK Partili Keşir, İlçe Kadın Kolları Başkanları İstişare Toplantısı'nda konuştu - Son Dakika
Güncel

AK Partili Keşir, İlçe Kadın Kolları Başkanları İstişare Toplantısı'nda konuştu

AK Partili Keşir, İlçe Kadın Kolları Başkanları İstişare Toplantısı\'nda konuştu

İlçe Kadın Kolları Başkanları İstişare Toplantısı AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç'in konuşması AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Genel Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir'in konuşması İlçe Kadın Kolları Başkanları İstişare Toplantısı ANKARA - AK Parti Genel Merkez...

29.11.2022 12:06  Güncelleme: 16:08

İlçe Kadın Kolları Başkanları İstişare Toplantısı

AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç'in konuşması

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Genel Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir'in konuşması İlçe Kadın Kolları Başkanları İstişare Toplantısı

ANKARA - AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Genel Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, partisinin genel merkezinde ikincisi düzenlenen İlçe Kadın Kolları Başkanları İstişare Toplantısı'nda konuştu.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Genel Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir de Düzce depreminde can kaybının olmadığını ve 350'yi aşkın binanın yıkımının yapıldığını bildirdi.

Geçen hafta 41 ilden ilçe başkanlarının katılımıyla başlayan programlar kapsamında bugün de eğitim programları yapılacağını aktaran Keşir, AK Parti Kadın Kolları'nın Türkiye'nin en büyük kadın hareketi olduğuna dikkati çekti.

Keşir, AK Parti'nin 20 yılda sağlık, ulaştırma, eğitim ve sosyal politikalar alanındaki başarılarında kadınların önemli rolü olduğunu vurgulayarak, 2023 Genel Seçimleri'ne kadar olan sürenin en iyi şekilde değerlendirileceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Partili Keşir, İlçe Kadın Kolları Başkanları İstişare Toplantısı'nda konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement