Cenazede Soğuk Duş! Damat "Kayınpederim Tapumu Vermedi, Hakkımı Helal Etmiyorum" Dedi - Son Dakika
Komik - İlginç

Cenazede Soğuk Duş! Damat "Kayınpederim Tapumu Vermedi, Hakkımı Helal Etmiyorum" Dedi

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde Muhlis Kocasarı, cenaze törenine katıldığı kayınpederinin kendisine adil davranmadığını öne sürerek hakkını helal etmediğini söyledi.

19.01.2018 16:34  Güncelleme: 17:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde Muhlis Kocasarı, cenaze törenine katıldığı kayınpederinin kendisine adil davranmadığını öne sürerek hakkını helal etmediğini söyledi.

İMAM HELALLİK İSTEDİĞİNDE OLANLAR OLDU

Zorlar Mahallesinde 87 yaşında hayatını kaybeden Ramazan Güven için Oyuk Mezarlığı'nda cenaze töreni düzenlendi. Cenaze namazından önce imamın helallik istediği Güven'in damadı Muhlis Kocasarı (60) söz isteyerek haksızlığa uğradığını iddia etti.

ÖN SAFTAN AYRILDI

Damat Kocasarı'nın hakkını helal etmediğini söylemesi, cemaatte soğuk duş etkisi yaptı. Kocasarı, cemaatten birinin uyarısıyla bulunduğu ön safı terk etti. Mezarlığın tartışma yeri olmadığını belirten imamın daha sonra cenaze namazını kıldırdığı Ramazan Güven'in cenazesi toprağa verildi.

"TAPUMU VERMEDİLER"

Defin töreninin ardından gazetecilere açıklama yapan Kocasarı, sağlığında kayınpederini birçok kez hastaneye götürdüğünü ve onunla ilgilendiğini söyledi.
Ancak kendisinden parasını peşin verip arazi aldığını belirten Kocasarı, "Hasta olduğu için 'Tapunu sonra alırsın.' dediler. Ben de üzerine düşmedim. Tapuyu üzerime vermeden vefat etti. Ben de hakkımı hela etmiyorum." dedi.

"TAPUYU ALANA KADAR HAKKIM HELAL DEĞİL"

Eşinin de bu sorunu çözmeleri için kardeşlerine uyarıda bulunduğunu vurgulayan Kocasarı, "Eşim de birçok kez söyledi. Her seferinde 'Tamam halledeceğiz.' dediler. Eşimin ağabeyi burada bir otel işletiyordu. Onu da kapattı ve İngiltere'ye gitti. Şimdi de babası vefat etti. Benim alacağım kaldı. Bu nedenle mezarlıkta imamın huzurunda hakkımı helal etmedim. Alıncaya kadar da helal değildir. Her şeyi Allah'a havale ediyorum." diye konuştu.

Cenazede Soğuk Duş! Damat "Kayınpederim Tapumu Vermedi, Hakkımı Helal Etmiyorum" Dedi
Kaynak: AA

Son Dakika Komik - İlginç Cenazede Soğuk Duş! Damat 'Kayınpederim Tapumu Vermedi, Hakkımı Helal Etmiyorum' Dedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (23)

  • BARZO CAN: en azından samimi milet gibi helal olsun demiyo 14 2 Yanıtla
  • adam haklı: adam haklı beyler 13 1 Yanıtla
  • cihat : hastaneye götürdün eyv ama öldü gittiyse bunu hayıra sayman lazım ayıptır bizim örf ve adetlerimizde bu yoktur 5 9 Yanıtla
  • çermikli: inşahllah birilerine ders olur başkalarının hakkını yemezler 11 1 Yanıtla
  • Öbür Alem İçin,: Kimin iyi,kimin kötü olduğuna bizi yaratan karar verir. 7 2 Yanıtla
  • bu nedir: Buradaki yorumcuların büyük bir kısmı neredeyse fetva veriyor. Günaha girmeyelim. Bilmediğimiz konuda yalan yanlış şeyler yazmayalım. Sonuçta bir çok insan okuyor... 6 0 Yanıtla
  • doğrusu bu: Söylemeye hakki var dinimiz izin veriyor haksızlık yapan kim olursa olsun namazı kilinmamasi lazim ama şimdi doğru soyleyene kızıyorlar .... 5 1 Yanıtla
  • haram: demek ki senin para da haram mış muglalı 2 3 Yanıtla
  • ..: Yalan Dünya. 4 1 Yanıtla
  • ATINISEVENKOVBOY: ADAM HAKLI BEYLER.DÜNYADA MEKAN AHİRETTE İMAN DİYE BOŞA DEMİŞLER 3 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement