Ceren Özdemir'in ölümüyle ilgili dehşete düşüren detayı rektör açıkladı: Bıçak, çocuğumuzun kalbini ikiye bölmüş - Son Dakika
3.Sayfa

Ceren Özdemir'in ölümüyle ilgili dehşete düşüren detayı rektör açıkladı: Bıçak, çocuğumuzun kalbini ikiye bölmüş

Ordu'da, evinin önünde bir saldırgan tarafından bıçaklanan 20 yaşındaki Ceren Özdemir, hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ordu Üniversitesi Rektörü Akdoğan, "Doktorumuzun anlattığına göre çocuğumuzun kalbini ikiye bölmüş bıçak" dedi.

04.12.2019 07:50  Güncelleme: 09:18

Olay, dün saat 19.30 sıralarında Altınordu ilçesi Zaferi Milli Mahallesi'nde meydana geldi. Balerin Ceren Özdemir, antrenman sonrası geldiği evinin önünde kimliği belirsiz bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Vücuduna aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralanan genç kız, kanlar içerisinde yığıldı. Saldırgan kaçarken, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini yaptığı Özdemir, Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Özdemir, hastanede hayatını kaybetti. Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Müzik Bölümü 2'inci sınıf öğrencisi Özdemir'in ölümü tüm Türkiye'yi yasa boğdu.

Ceren Özdemir'in ölümüyle ilgili dehşete düşüren detayı rektör açıkladı: Bıçak, çocuğumuzun kalbini ikiye bölmüş

DOKTORDAN AÇIKLAMA

Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hakan Timur, saat 19:50 sıralarında Ceren Özdemir'in yaralı olarak hastanelerine geldiğini belirterek "Göğsünde ve karnında kesici ve delici alet yaralanması vardı. Acil serviste gerekli müdahaleyi yaptık. Ameliyathaneye alındı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kızımızı kurtaramadık. Üzgünüz" dedi.

REKTÖR AKDOĞAN: BIÇAK ÇOCUĞUMUZUN KALBİNİ İKİYE BÖLMÜŞ

Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, Özdemir'in ölümüne ilişkin açıklama yaptı. Ceren Özdemir'in, ailesine başsağlığı dileyen Akdoğan, "Devletimiz, yetkililerimiz bu katili, haini, caniyi inşallah en kısa sürede bulacak ve Türk adaletinin, Türk hukukunun önüne inşallah çıkaracaklar. Bundan hiç şüphem yok" diye konuştu.

Hastane yetkililerinden bilgi alan Akdoğan, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, olayı öğrenince Tıp Fakültesi dekan yardımcısını arayarak gerekli müdahalelerin acil yapılması yönünde talimat verdiğini ve zaten tüm doktorların anında intikal ettiğini söyledi.

Ceren Özdemir'in ölümüyle ilgili dehşete düşüren detayı rektör açıkladı: Bıçak, çocuğumuzun kalbini ikiye bölmüş
Prof. Dr. Ali Akdoğan

Akdoğan, şu ifadeleri kullandı:

"Doktorumuzun anlattığına göre çocuğumuz göğsünden ön taraftan, kalbin sağ yanından muhtemelen büyük bir bıçakla yaralanmış. Çünkü doktorumuzun anlattığına göre çocuğumuzun kalbini ikiye bölmüş bıçak. Vücudun ana damarını kesmiş ve karaciğere de saplanan büyük bir facia. Doktorlarımız ellerinden gelen bütün çabayı ortaya koymuşlar. Zaten çocuğumuz gelene kadar kan kaybetmiş. Aldığım bilgiye göre okulundan çıkıyor, evine gelirken bir yere uğruyor. Oradan eve gelince zile basıyor ve yukarıdan ablası anahtarı atıyor. O ara biraz geç kalınca ablası aşağı indiğinde bakıyor ki evladımız kan içinde yatıyor. Burada tıbbi anlamda sağ olsun doktorlarımız tüm tıbbi müdahaleleri yapmalarına rağmen evladımızı ne yazık ki kaybettik."

Ceren Özdemir'in ölümüyle ilgili dehşete düşüren detayı rektör açıkladı: Bıçak, çocuğumuzun kalbini ikiye bölmüş

OKULUNDA TÖREN YAPILACAK

Ordu Üniversitesi Ceren Özdemir için üniversitede tören düzenleyecek. Üniversite törenle ilgili öğrencilere ve personeline şu mesajı gönderdi:

"Üniversitemiz Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi 3. sınıf öğrencisi Ceren Özdemir'in vefatı nedeniy 04.12.2019 saat 10.00'da Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi önünde tören düzenlenecektir"

Ceren Özdemir\'in ölümüyle ilgili dehşete düşüren detayı rektör açıkladı: Bıçak, çocuğumuzun kalbini ikiye bölmüş

Son Dakika 3.Sayfa Ceren Özdemir'in ölümüyle ilgili dehşete düşüren detayı rektör açıkladı: Bıçak, çocuğumuzun kalbini ikiye bölmüş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (41)

  • BAYBURTLU: KASINMIS KASIMIZLAR :) UZULDUKMU :( HAYIR :) 2 61 Yanıtla
    Feryal: Bayburtlu Sende insanim diye yaşıyon, öylemi? Allah senin gibi vicdansızları islah etsin! 31 0 Melek : Senide umarım birgün kalırlar dünya sizin gibi pis zihniyetli insanlardan kurtulur bayburtlu 31 0 SEVAL: ALLAH SENİN VE SENİN GİBİLERİN BELASINI VERSİN SİZLER İNSAN OLAMAZSANIZ...NASIL BİR MÜSLÜMAN ÜLKEDE YAŞIYORUZ YAZIKKK..... UMARIM AYNI ŞEKİLDE İMTİHAN OLURSUN 19 0
  • VALKODA: ATEŞİN BOL OLSUN 0 34 Yanıtla
    Feryal: Sende insanim diye yaşıyon, öylemi? Allah senin gibi vicdansızları islah etsin! 26 0 Melek: Seninde hem bu dünyada hemde ahirette ateşin bol olsun VALKODA densizi 23 0
  • Scream: Allah belasını versin. Yazık degilmi memlekette bu kadar geri kafalı yobaz olunca bu tür olaylar yaşanıyor. Cezayla idamla düzeleceğini zannetmiyorum. Tek çare insanların eğitimiyle alakalı. Allah rahmet eylesin. Ailesine ve yakınlarına Allah sabırlar versin inşallah. 16 5 Yanıtla
    suat genç: yobaz derken bazı kesimlere hakaret ediyorsun da ya bunu da öldüren güya modern çağdaş hatta kemalist biri çıkarsa ne halt edeceksin. cinayetleri bile getirip dindar kesime bağlıyorsun ama göreceksin zaten bu kız modern biriydi kesin çevresi de kendi gibi kültürlü okumuş insanlar ve kıskanç biri bu şerefsizliği yaptı sen hala işi dindar kesime getir çünkü genelde bu kesim için yobaz dersiniz 1 4
  • Ucun ülke : Yeni türkiye hedef 2023 10 6 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement