Çerkezköy Belediye Başkanı Ertem, "Bu Yoldan Zaferle Çıkacağız" - Son Dakika
Yerel

Çerkezköy Belediye Başkanı Ertem, "Bu Yoldan Zaferle Çıkacağız"

Çerkezköy Belediye Başkanı Ertem, "Bu Yoldan Zaferle Çıkacağız"

AK Parti'de aday adaylığı başvuru süresinin tamamlanmasına saatler kala 2 isim daha Çerkezköy Belediye Meclis Üyeliği için aday adaylığını açıkladı.

01.11.2013 09:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti'de aday adaylığı başvuru süresinin tamamlanmasına saatler kala 2 isim daha Çerkezköy Belediye Meclis Üyeliği için aday adaylığını açıkladı.

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde Abdullah Şakrak ve Zeynep Akın'ın Çerkezköy Belediye Meclis Üyeliği Aday Adaylığı'nı açıkladığı programa AK Parti Tekirdağ İl Yönetim Kurulu Çerkezköy Koordinatörü Ahmet Cavit Gür, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Çerkezköy AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayları ve çok sayıda partili katıldı.

Programda yaptığı konuşmada birbirinden değerli insanlarla aynı ideal uğrunda çalışmaktan son derece memnun olduğunu belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, "9 yıl önce içimizde hissettiğimiz aynı şevkle yürüdüğümüz bu yoldan zaferle çıkacağız" diye konuştu.

Çerkezköy için yaptığı tüm çalışmaları belediye bünyesinde daha da geliştireceğine inandığını söyleyen AK Parti Çerkezköy Belediye Meclis Üyeliği Aday Adayı Zeynep Akın, "Göreve seçildiğim taktirde Çerkezköy'ün gelişip, kalkınması ve her açıdan yaşanabilir hale gelmesi için elimden geleni yapacağım. Başlıca hedefim kadınları sosyal hayatın içine daha fazla katmaktır" dedi. Hizmet için bu yola çıktığını söyleyen bir diğer Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Abdullah Şakrak ise "Çerkezköy halkına hizmet etmek amacıyla çıktığım bu yolda şevk ve inançla partimin benden beklediği görevleri yerine getirmeye çalışacağım" diye konuştu.

4,5 yıldır Tekirdağ İl Genel Meclis Üyeliği yapan Abdurrahman Çiçek, Ercan Çorbacı ve Hasan Karaca da AK Parti Çerkezköy Belediye Meclis Üyeliği aday adaylığı başvurusunda bulundu. Bugün itibariyle Hasan Karaca, Ercan Çorbacı ve Abdurrahman Çiçek'in İl Genel Meclis üyeliklerinin bittiğini kaydeden Alaettin Demirbağ, "Üçü de birbirinden değerli kardeşimizdir. İnşallah bundan sonraki dönemde de birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak partimizin emrinde olacağız. Sonuç ne olursa olsun onların da buna inandığını biliyoruz. Bu partiye vefa borcumuz var" açıklamalarında bulundu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çerkezköy Belediye Başkanı Ertem, 'Bu Yoldan Zaferle Çıkacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement