Cesur Savaşçılar Filmi - Son Dakika
Sinema

Cesur Savaşçılar Filmi

Cesur Savaşçılar Filmi

Cesur Savaşçılar filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Cesur Savaşçılar filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

16.04.2018 13:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kuzey Avrupa iki dünyaya bölünmüş durumdadır. Frizler, Saksonlar ve Danimarkalılar nehirlerin üzerinde yaşarken, Franklar nehrin alt kısmında yaşamaktadır. Onların artık tek amacı var; o da Romalıların bile başaramadığı şeyi başarmak, tüm Avrupa’yı fethetmek.

Roel Reiné’ın yönetmen koltuğunda oturduğu Alex van Galen’ın ise senaryosunu kaleme aldığı in oyuncu kadrosunda Jonathan Banks, Søren Malling, Derek de Lint, Renée Soutendijk gibi isimler yer alıyor.

Yönetmen: Roel Reiné

Senaryo: Alex van Galen

Oyuncular: Jonathan Banks, Søren Malling, Aus Greidanus, Loes Haverkort, Lisa Smit, Renée Soutendijk, Derek de Lint, Huub Stapel, Gijs Naber, Egbert Jan Weeber, Camilla Gottlieb, Peter Faber, Flor Decleir, Tibo Vandenborre, Adam Ild Rohweder, Jack Wouterse, Mark van Eeuwen , Teun Kuilboer , Martijn Fischer, Birgit Schuurman, Marieke Heebink, Daphne Wellens, Mike Weerts , Robbert Blokland, Pieter Embrechts, Morten Rose, Eva Heijnen, Allard Geerlings, Tina Haahr Planitzer, Robby Prinsen, Anne Teune, Vincent Tijbout

Filmin Türü: Macera

Orijinal Adı: Redbad

Yapımcı Firma: Farmhouse Film & TV

Yapım Yılı: 2018

Yapım Ülkesi: Hollanda, Türkiye, Tunus

Orijinal Dili: Flemenkçe, İngilizce

Dağıtıcı Firma: Özen Film

Vizyon Tarihi: 20.07.2018

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Cesur Savaşçılar Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement