Çetinkaya Belde Belediyesi İftar Programı - Son Dakika
Yerel

Çetinkaya Belde Belediyesi İftar Programı

Bafra ilçesine bağlı Çetinkaya Belde Belediye Başkanı Hadi Sezer, belde halkıyla iftar yemeğinde biraraya geldi.

11.08.2011 11:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bafra ilçesine bağlı Çetinkaya Belde Belediye Başkanı Hadi Sezer, belde halkıyla iftar yemeğinde biraraya geldi.

Çetinkaya Belde Belediyesi önünde gerçekleştirilen etkinlikte konuşan Başkan Sezer, iftar yemekleri gibi düzenlemelerin beldede birlik, beraberlik, kaynaşma ve dayanışmanın devam etmesini sağladığını belirtti.

Sezer, "Ramazan, sevgi, bereket, dostluk, hoşgörü ve kardeşlik ayı. Ramazan'ın bütün güzelliklerinin yaşandığı bu bu etkinlikte bunun en güzel örneğini hep beraber yaşadık. Bu ay yardımlaşmanın ön plana çıktığı ve yoksulların gözetildiği mübarek bir ay" diye konuştu.

Etkinliğe, Bafra Kaymakamı Ayhan Boyacı, Bafra Garnizon Komutanı Yarbay İbrahim Dağtekin, Bafra Cumhuriyet Başsavcısı Şaban Yılmaz, Bafra Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Hüseyin Öztürk, Bafra İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Yahşi, Bafra Müftüsü Burhan Keleş, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) başkanı Recep Durgun, Bafra Nafiz Kurt Devlet Hastanesi Başhekimi Davut Çepni, İkizpınar Belde Belediye Başkanı Şaban Çalışkan, Kolay Belde Belediye Başkanı Dursun Aygün, Doğanca Belde Belediye Başkanı İsmail Mutlu, Bafra Tarım Müdürü Ahmet Dursun, okul müdürleri, il genel meclis üyeleri ve belde halkı katıldı.

- SAMSUN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çetinkaya Belde Belediyesi İftar Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement