Cezaevi Çalışanlarının Önünde Çırılçıplak Dolaştırılan Genç Kız İntihar Etti - Son Dakika
Dünya

Cezaevi Çalışanlarının Önünde Çırılçıplak Dolaştırılan Genç Kız İntihar Etti

İngiltere'de araba kullanırken 15 yaşındaki gence çarpan 21 yaşındaki genç kız, 2 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Cezaevi çalışanları önünde çırılçıplak dolaştırılan genç kız, yaşadığı psikolojik baskıya dayanamayarak intihar etti.

23.10.2018 00:10  Güncelleme: 00:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere'de küçük bir çocuğa çarpıp kaçtıktan sonra yakalanıp hapse atılan 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Katie Allan, cezaevi çalışanlarının önünde çırılçıplak dolaştırılınca intihar etti.

Cezaevi Çalışanlarının Önünde Çırılçıplak Dolaştırılan Genç Kız İntihar Etti

SARHOŞ ŞEKİLDE ARABA KULLANIRKEN 15 YAŞINDAKİ GENCE ÇARPTI

İngiltere, hapse düşen 21 yaşındaki üniversite öğrencisinin intiharını konuşuyor. 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Katie Allan, sarhoş bir şekilde araba kullanırken 15 yaşındaki Michael Keenan'a çarptı. Daha sonra çocuğu bilinçsiz halde yolun ortasında bırakan genç kadın, yakalandıktan sonra 2 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Cezaevi Çalışanlarının Önünde Çırılçıplak Dolaştırılan Genç Kız İntihar Etti

CEZAEVİNDE ÇIRILÇIPLAK DOLAŞTIRILINCA İNTİHAR ETTİ

Çocuk, haftalar süren tedavinin ardından iyileşti. Ancak Haziran ayında cezaevinde beşinci ayını dolduran kadının intihar ettiği açıklandı. Katie Allan'ın Daily Record gazetesine konuşan ailesi, cezaevinde rahat bırakılmayan Katie Allan için bardağı taşıran son damlanın, cezaevi çalışanlarının önünde çırılçıplak dolaştırılması olduğunu söyledi.

İngiltere basını, bu olayın ardından cezaevi koşullarını tartışmaya açtı.

Cezaevi Çalışanlarının Önünde Çırılçıplak Dolaştırılan Genç Kız İntihar Etti
Cezaevi Çalışanlarının Önünde Çırılçıplak Dolaştırılan Genç Kız İntihar Etti
Cezaevi Çalışanlarının Önünde Çırılçıplak Dolaştırılan Genç Kız İntihar Etti

Son Dakika Dünya Cezaevi Çalışanlarının Önünde Çırılçıplak Dolaştırılan Genç Kız İntihar Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • aslansaray : adalet kelimesi anlamını bu haberde yıtırıyor. çarptığı kişi ölmedi ama o kişi öldü. zaten cezası verılmış ıçerde yatacak ama bırde o mahkumların önüne atmak.. hepside cınsellıkten yana aç kişilerin önüne. o kızın halını düşünün. 21 0 Yanıtla
  • Askin yilmaz: Iyi olmus dunya bir pislikten arinmis oldu 2 12 Yanıtla
  • Hak etmis: Hem alkol al sonra insanlara carp ve kac yakalinca vicdanina yenik dusuyon.. 1 8 Yanıtla
  • BİZDE AVRUPALIYIZ BİRAZ ARAP OLARAK: Bak Adamlarda ki adalete ben 2012 de kaza geçirdim. Ölümden döndüm. Adam birak cirit atmayı ölmedi ya diye biliyor . Sakat kaldı ne olmuş diyebiliyor iken , Alkollü araç kullanana 2 yıl ceza olan bir ülke var bizde de (HOŞ GELDİN KAZA MI AMAN CANIM BUNDA NE VAR ) Hakim salın gitsin adama kaçmıyor ya diye biliyor . Bence bizim ülkemiz de de malum sistemimiz Gururlu davranıp İNTİHAR ETSE NE GÜZEL OLUR. Adalet Herkes İçin Adalet olmalı...... 4 3 Yanıtla
  • Muşlu : Muşa tip fakültesi hastanesi istiyoruz. 1 4 Yanıtla
  • Batı Doğu: Bırakın artık şu batı Doğu muhabbetlerini saygılı olmayı insan olmayı öğrenin herkes saygılı davransın nazik hoş görülü olsun varmı bundan daha iyi birşey çokmu zor saygılı olmak 1 3 Yanıtla
  • alanyalı: ölmüş mü 1 0 Yanıtla
  • Kardeş Allah CC adaleti bu dünyada değil ahirette : ... 0 0 Yanıtla
  • tugba: ya şu yorumlara bak bu milletin kafası karmakarısık abi siz demiyor musunuz idam gelsin af gelmesin diye siz demiyor musunuz cezaevındekıler vergılerımızle doyuyor dıye cok guluncek haldesınız acıdınız mı kızcagıza alın evınızde besleyın katili.şuraya da degınmek ıstıyorum bızım cezaevlerımızde cogu gun etlı menu var isteyen arastırsın yalan degıl 0 0 Yanıtla Sessiz : Sen de et yer misin,, sünnet olmuş çocuk buluruz fazlalığı sana kalır? 1 4
  • Uluslararası Adalet Divanı, Gazze'de kıtlık başladığını belirtti
    23:30 Uluslararası Adalet Divanı, Gazze'de kıtlık başladığını belirtti

    Uluslararası Adalet Divanı, Gazze Şeridi'ndeki Filistinlilerin gıda ve diğer temel ihtiyaçlardan mahrum bırakılması nedeniyle artık bölgede kıtlık başladığını belirterek, İsrail'in engelsiz insani yardım konusunda gerekli ve etkin önlemleri bir an önce alması gerektiğine karar verdi. Mahkeme, İsrail'in BM ile koordineli bir biçimde Gazze'ye insani yardım konusunda gerekli ve etkili önlemleri bir an önce alması gerektiğini vurguladı.

  • Güney Afrika'da Otobüs Kazası: 45 Ölü, 1 Yaralı
    22:50 Güney Afrika'da Otobüs Kazası: 45 Ölü, 1 Yaralı

    Güney Afrika Ulaştırma Bakanlığı, bir yolcu otobüsünün şarampole yuvarlanması sonucu araçtaki 46 kişiden 45'inin hayatını kaybettiğini, 8 yaşında bir çocuğun kazadan ağır yaralı olarak kurtulduğunu açıkladı. Otobüsün köprüden uçuruma düştüğü ve alev aldığı iddia ediliyor. Ulaştırma Bakanı, kaza bölgesinde kapsamlı bir soruşturma yapılacağını söyledi.

  • Özbekistan Cumhurbaşkanı Mirziyoyev, Çin'in Sincan Uygur Özerk Bölgesi Valisi Tuniyaz ile görüştü
    22:41 Özbekistan Cumhurbaşkanı Mirziyoyev, Çin'in Sincan Uygur Özerk Bölgesi Valisi Tuniyaz ile görüştü

    Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev, Çin'in Sincan Uygur Özerk Bölgesi Valisi Erkin Tuniyaz ile bir araya geldi. Görüşmede, Özbekistan ile Çin arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi ve işbirliğinin daha da genişletilmesi konuları ele alındı. Taraflar, karşılıklı menfaatlere dayalı işbirliğinin geliştirilmesi, ortak projelerin hayata geçirilmesi ve kültür/turizm alanlarında ilişkilerin geliştirilmesi konularında görüş alışverişinde bulundu.

  • Senegal Cumhurbaşkanı Macky Sall, seçimin galibi Bassirou Diomaye Faye ile görüştü
    22:09 Senegal Cumhurbaşkanı Macky Sall, seçimin galibi Bassirou Diomaye Faye ile görüştü

    Senegal Cumhurbaşkanı Macky Sall, 24 Mart'taki cumhurbaşkanı seçiminin galibi Bassirou Diomaye Faye ile görüştü. Görüşmede, devir teslim törenine ilişkin detaylar ve Senegal gündemini meşgul eden konular ele alındı. Faye, seçimde oyların yüzde 54,2'sini alarak Senegal'in ve Afrika'nın seçilmiş en genç cumhurbaşkanı oldu. Ayrıca Faye, Senegal'de ilk turda seçilen ilk muhalif cumhurbaşkanı adayı olarak da tarihe geçti.


Advertisement