Cezaevi Firarisi Yakayı Ele Verdi - Son Dakika
3.Sayfa

Cezaevi Firarisi Yakayı Ele Verdi

Cezaevi firarisi yakayı ele verdi Suç makinesi firari jandarmadan kaçamadıTEKİRDAĞ - Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesine kaçan cezaevi firarisi yakayı ele verdi.

18.01.2018 13:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cezaevi firarisi yakayı ele verdi

Suç makinesi firari jandarmadan kaçamadı

TEKİRDAĞ - Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesine kaçan cezaevi firarisi yakayı ele verdi. Kapaklı İlçe Jandarma Komutanlığı Asayiş ekipleri aldıkları istihbarat sonucu Maltepe cezaevinden 9 ay önce firar eden şüpheliyi Pınarça Mahallesi'nde yakalayarak gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilen zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Geçtiğimiz yıl 6 ayrı suçu olan ve suçlarını para cezasını çeviren Lokman Kıno isimli firari zanlı, borcunu ödemeyince yakalanarak İstanbul Maltepe Cezaevi'ne gönderildi. 2017'nin Mayıs ayında bulunduğu cezaevinden firar eden zanlı Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesine geldi.

Firari zanlının Tekirdağ'da olduğu bilgisine ulaşan İstihbarat personelleri Jandarma ile irtibata geçti. Edinilen bilgiye göre, Kapaklı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri yaptıkları geniş çaplı araştırma ve istihbarat bilgileri doğrultusunda zanlıyı Pınarça Mahallesi'nde kıskıvrak yakaladı. Gözaltına alınan Lokman Kıno, Jandarma karakolundaki işlemlerinin ardından Çerkezköy Adliyesi'ne sevk edildi. Hakim karşısına çıkarılan zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan zanlının daha önceden kasten adam yaralama, cinsel saldırı, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma ve uyuşturucu ticareti gibi pek çok suçtan işlem gördüğü ve ceza aldığı ortaya çıktı.

Cezaevi Firarisi Yakayı Ele Verdi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Cezaevi Firarisi Yakayı Ele Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement