Chep'ten Türkiye'de Bir Ilk: Yürüyerek Toplantı - Son Dakika
Güncel

Chep'ten Türkiye'de Bir Ilk: Yürüyerek Toplantı

Chep\'ten Türkiye\'de Bir Ilk: Yürüyerek Toplantı

Daha iyi gezegen, daha iyi toplumlar, daha iyi iş modeli anlayışını benimseyen tedarik zinciri çözümleri devi CHEP, Türkiye'de bir ilke imza atarak toplantılarını yürüyerek gerçekleştirmeye başladı.

27.09.2017 15:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BU ŞİRKETTE ÇALIŞANLAR HER TOPLANTIDA 1400 METRE YÜRÜYECEK!

Yeniliklerin öncüsü CHEP, toplantılarında yürüyerek yaratıcı fikirleri besleyecek, çalışanlarının sağlığını koruyacak ve verimliliği artıracak.

Sürdürülebilir iş modeli yaklaşımı ile tedarik zinciri çözümleri sunan CHEP'ten Türkiye'de bir ilk… CHEP; Beethoven, Goethe, Steve Jobs, Mark Zuckerberg gibi geçmişin ve günümüzün dehalarının da yaratıcı fikirlerini borçlu olduğu uzun yürüyüşleri ofis hayatına adapte etti. CHEP, düşünceleri beslemede etkisi kanıtlanmış yürüyüş aktivitesini ekip halinde gerçekleştirmek ve bunu bir yaşam standardı haline getirmek amacıyla artık toplantılarını yürüyerek yapmaya başladı.

"YÜRÜYEREK YAPILAN TOPLANTILAR YARATICILIĞI YÜZDE 81 ORANINDA ARTIRIYOR''

Yürüyerek toplantı uygulamasını hayata geçirecekleri için mutlu olduklarını belirten CHEP Türkiye Genel Müdürü Şafak Aktekin "Yapılan araştırmalara göre; yürüyerek gerçekleştirilen toplantılar yaratıcılığı yüzde 81 oranında artırıyor. Ayrıca diğer toplantı türlerine göre daha doğal bir ortamda yapıldığı için dikkatler daha az dağılıyor ve insan ilişkileri güçleniyor. Yürümek birçok hastalığın tedavisi için de oldukça etkili. Biz de "Yürüyen Fikirler Projesi" adını verdiğimiz uygulama ile toplantılarımızda çalışanlarımızın fikirlerini daha da akıcı bir şekilde ifade etmelerine yardımcı olarak verimliliklerine ve sağlıklarına katkı sağlamayı umuyoruz" dedi.

CHEP, HER TOPLANTISINDA 1400 METRE YÜRÜYECEK

Bir paletten fazlasını sunan CHEP, Yürüyen Fikirler Projesi kapsamında çalışanlara ofis içinde spor ayakkabılarını koyabildikleri bir dolap temin ediyor. Yürüyerek toplantı yapabilmek için belirlenen toplantı odalarını seçen çalışanlar danışmada bir kayıt formu doldurarak kart alıyor. Proje ile yolun güvenli olması adına sadece en yakın anlaşmalı kafeye yapılan yürüyüşler destekleniyor. Yürüyüşlerinde 700 m'ye ulaşanlar anlaşmalı kafede kartlarını kullanarak bir içecek molası verebiliyor. Çalışanlar dönüşte kartlarını danışmaya teslim ediyor. Uygulama ile CHEP çalışanları gidiş-dönüş toplamda 1400 m yürüyerek yaratıcı fikirlerini uçuşturuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Chep'ten Türkiye'de Bir Ilk: Yürüyerek Toplantı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement