CHP Antalya İl Başkanlığı Binası Önünde Çadırlı Eylem - Son Dakika
Güncel

CHP Antalya İl Başkanlığı Binası Önünde Çadırlı Eylem

CHP Antalya İl Başkanlığı Binası Önünde Çadırlı Eylem

Daha önce başka bir partide Kepez Belediye Başkanı olarak görev yapan kişinin CHP'den aday gösterilmesini istemeyen bir grup CHP'li, eylem yaptı.

20.12.2013 16:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da daha önce başka bir partiden Kepez Belediye Başkanı olarak görev yapan kişinin CHP'den aday gösterilmesini istemeyen bir grup CHP'li, çadır kurarak eylem yaptı.

CHP Antalya İl Başkanlığı binası önünde toplanan partililer, Kepez Belediye Başkanlığı için Erdal Öner'in aday gösterildiğini iddia ederek, karara tepki gösterdi. Alana çadır kuran grup, "Erdal Öner Dokuma'da sabıkalı", "Erdal Öner'i CHP'de istemiyoruz", "Özde AKP'li, şimdi oldu CHP'li" sloganları attı.

İl Başkanlığına girmek isteyen ancak içeriye alınmayan grup, CHP Antalya İl Başkanı Devrim Kök'ü istifaya davet etti.

CHP Antalya eski Gençlik Kolları Başkanı Recep Durmasür, grup adına yaptığı basın açıklamasında, Cumhuriyet Halk Partisi'ne ve adaylarına sahip çıkmak için mücadele ettiklerini söyledi.

Konyaaltı, Kepez, Muratpaşa gibi birçok ilçede aday adaylarının aylardır emek gösterip seçim çalışması yürüttüğünü ifade eden Durmasür, bir çaba göstermeden, vatandaşların görüşleri dikkate alınmadan gösterilecek adayların ise "Emek en yüce değerdir" diyen bir partiye yakışmadığını dile getirdi.

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu tarafından henüz partiye üye olmayan Erdal Öner'in Kepez Belediye Başkan adayı olarak gösterileceğini iddia eden Durmasür, "Erdal Öner'in Kepez Belediye Başkanı iken yolsuzluk şaibesi var. Böyle bir kişinin aday gösterilmesi kimsenin hakkı ve haddi değil" dedi.

Basın açıklamasının okunmasının ardından dağılan grubun yarın da eylem yapacağı belirtildi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel CHP Antalya İl Başkanlığı Binası Önünde Çadırlı Eylem - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement