CHP Bursa Milletvekili Erdemir Açıklaması - Son Dakika
Politika

CHP Bursa Milletvekili Erdemir Açıklaması

"Başbakan'ın, CHP adına Genel Başkan Yardımcımız Şafak Pavey ile Paris'te birlikte yürümüş olması Türkiye'nin ortak tavrını göstermesi açısından çok yerinde olmuştur"

12.01.2015 12:55

CHP Bursa Milletvekili Aykan Erdemir, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, CHP adına Genel Başkan Yardımcısı Şafak Pavey ile Paris'te birlikte yürümüş olmasının Türkiye'nin ortak tavrını göstermesi açısından çok yerinde olduğunu ifade etti.

Erdemir, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, Paris'teki teröre karşı dayanışma yürüyüşe değinerek, "Başbakan'ın, CHP adına Genel Başkan Yardımcımız Şafak Pavey ile Paris'te birlikte yürümüş olması Türkiye'nin ortak tavrını göstermesi açısından çok yerinde olmuştur" dedi.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdemir, bir gazetede yer alan "seçimlerde usulsüzlük yapıldığı" iddialarına ilişkin şunları söyledi:

"AB ülkelerinin hiçbirinde bu ve benzeri sahneler akla hayale gelmez. Bu da 'Türkiye'de muhalefet sorunu var' diyenlerin bir kez daha düşünmesini gerektiren bir sahnedir. Türkiye'deki sorun muhalefet sorunu değildir, muhalefete nefes alma ve eşit koşullarda rekabet imkanının verilmemesi sorunudur. Umuyorum ki yetkililer harekete geçerler. Türkiye'de hala savcılar Cumhuriyet savcılarıysa bu gazete manşetini bir ihbar kabul edip, buradaki sistematik darbe girişimine karşı gerekli önlemleri alırlar diye umuyorum." - TBMM

Kaynak: AA

Son Dakika Politika CHP Bursa Milletvekili Erdemir Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement