CHP'den Sahur Kumanyası - Son Dakika
Güncel

CHP'den Sahur Kumanyası

CHP Yunusemre İlçe Kadın Kolları üyeleri duraklarda servis bekleyen fabrika işçilerine ve parklarda oturan vatandaşlara sahur kumanyası dağıttı.

15.06.2017 11:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Yunusemre İlçe Kadın Kolları üyeleri duraklarda servis bekleyen fabrika işçilerine ve parklarda oturan vatandaşlara sahur kumanyası dağıttı.

CHP Yunusemre İlçe Kadın Kolları üyeleri parti binasında hazırladıkları sahur kumanyalarını, duraklarda servis bekleyen fabrika işçilerine ve parklarda oturan vatandaşlara dağıttı. Yunusemre İlçe Kadın Kolları Başkanı Serpil Cebeci ve yönetimi, partili hayırseverlerin yardımıyla aldıkları açma ve meyve sularını paketledi. Kadınlar, daha sonra paketledikleri 500 kişilik sahur kumanyasını sahur vaktine kadar dağıttı. Kumanya dağıtımına Yunusemre İlçe Başkanı Kubilay Koç da katıldı. Sahur kumanyalarını alan vatandaşlar, partili kadınlara teşekkür etti.

İlçe Kadın Kolları Başkanı Serpil Cebeci, ramazan ayı boyunca faaliyetlerinin devam edeceğini belirterek, "CHP Yunusemre Kadın Kolları olarak, gündüzleri 1000 ihtiyaç sahibi aileye koli dağıttık. Bununla yetinmedik. Gece de çalışmak zorunda vatandaşlarımıza sahur kumanyaları hazırladık. Paketler içerisine hazırladığımız açma ve meyve suyunu vatandaşlarımıza dağıttık. Bizim bu etkinliğimizde bize destek veren hayırsever partililerimize ve gençlik kollarımıza teşekkür ederim" dedi. - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel CHP'den Sahur Kumanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement