CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: "27 Gün Sonra Evime Dönüyorum. - Son Dakika
Politika

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: "27 Gün Sonra Evime Dönüyorum.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: "27 gün sonra evime dönüyorum.

11.07.2017 19:21

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: "27 gün sonra evime dönüyorum. Evime geldim huzurluyum. E-5 karayolu üzerinden geldim. Yürüdüğüm yerleri tekrar bu sefer arabayla geçtim"

ANKARA - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Adalet Yürüşü"nün ardından İstanbul'dan Ankara'ya karayoluyla döndü.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Adalet Yürüşü"nün ardından İstanbul'dan Ankara'ya karayoluyla, yine aynı güzergahı izleyerek makam aracıyla döndü. Ankara'ya dönerken Bulak Köyü'nde iftar yaptığı eve yeniden giderek teşekkür eden Kılıçdaroğlu, ev sahipleriyle sohbet etti.

27 gün sonra Ankara'ya dönen Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu:

"27 gün sonra evime dönüyorum. Evime geldim huzurluyum. E-5 karayolu üzerinden geldim. Yürüdüğüm yerleri tekrar bu sefer arabayla geçtim. Bu kadar nasıl yürümüşüm diye zaman zaman arkadaşlarıma da sordum. Konakladığımız yerlere baktık. Selamlar Köyü'ne uğradım. Bulak Köyü'ne uğradım. Her iki köyde oturan vatandaşların çayını kahvesini içtim. Hepsine yürekten teşekkür ediyorum. Eve gelmenin kavuşmanın huzuru içindeyim. Umarım benim duyduğum huzuru Türkiye'de bütün vatandaşlarım duymuş olurlar. Zaten bu adalet yürüyüşünün temel amacı da oydu. Hepimiz bu ülkede huzur içinde yaşayalım diyorum."

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: "27 Gün Sonra Evime Dönüyorum.
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: '27 Gün Sonra Evime Dönüyorum. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement