CHP İstanbul Milletvekili İhsan Özkes Açıklaması - Son Dakika
Yerel

CHP İstanbul Milletvekili İhsan Özkes Açıklaması

CHP İstanbul Milletvekili İhsan Özkes Açıklaması

"Dünya, Ebola virüsüyle baş edebilir ancak IŞİD belasıyla baş edilmesi Ebola virüsüyle baş edilmesinden daha uzun süreli olacağa benziyor"

23.10.2014 15:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP İstanbul Milletvekili İhsan Özkes, "Dünya, Ebola virüsüyle baş edebilir ancak IŞİD belasıyla baş edilmesi Ebola virüsüyle baş edilmesinden daha uzun süreli olacağa benziyor" dedi.

Özkes, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, 2015 Türkiye genel seçimlerinde Eskişehir'den 4 milletvekili çıkarmayı hedeflediklerini söyledi. CHP'nin 18. Olağanüstü Kurultayı'nda en yüksek oyu alarak Parti Meclis Üyesi olarak seçildiğini ifade eden Özkes, Eskişehir parti delegelerine destekleri için teşekkür etti.,

AK Parti hükumetinin elektriğe ve doğalgaza yüzde 10 zam yaptığını belirten Özkes "Elektriğe zam yapılması malumdur ki, her şeye zam yapılması demektir. Bu itibarla her şey pahalandı ve insanlar bu kışı nasıl geçireceğini kara kara düşünmeye başladı" diye konuştu.

IŞİD'e ve Ebola virüsüne ilişkin açıklama yapan Özkes, şöyle konuştu:

"Dünya, Ebola virüsüyle baş edebilir ancak IŞİD belasıyla baş edilmesi Ebola virüsüyle baş edilmesinden daha uzun süreli olacağa benziyor. Bildiğiniz gibi ABD IŞİD ile mücadelenin 30 yıl kadar sürebileceğini söyledi. Öyle gözüküyor ki, Ortadoğu bataklığında coğrafyaların değişmesi, orada akan kanların akması 30 yıl kadar sürebilecektir."

IŞİD'in, 2 yıl önce ismi duyulmayan, kimsenin bilmediği bir örgüt olduğunu vurgulayan Özkes, AK Parti'nin yanlış politikasının başta IŞİD olmak üzere başka terör örgütlerinin de meşrulaşmasına neden olduğunu savundu.

Toplantıya, CHP Eskişehir İl Başkanı Nihat Çuhadar ve partililer katıldı. - Eskişehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel CHP İstanbul Milletvekili İhsan Özkes Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement