CHP'li Adaylar Sendikacılara Proje Anlattı - Son Dakika
Yerel

CHP'li Adaylar Sendikacılara Proje Anlattı

CHP'nin İzmir milletvekili adayları KESK'e bağlı Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (Tüm Bel-Sen) Genel Başkanı Vicdan Baykara ve sendikacılara projelerini anlattı.

06.06.2011 11:25

CHP'nin İzmir milletvekili adayları KESK'e bağlı Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (Tüm Bel-Sen) Genel Başkanı Vicdan Baykara ve sendikacılara projelerini anlattı.

Konak'taki Cundamey Restoran'daki toplantıda konuşan CHP İzmir Milletvekili adayı Erdal Aksünger, ülkede ciddi bir gerilimin olduğunu ve o gerilimi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın körüklediğini savundu.

Aksünger, " Hopa'daki olaylara ilişkin açıklamaları insanın tüylerini diken diken ediyor. O emekçi öğretmen bundan sonraki sürecin sembolü olacak. Başbakan emekle ilgili konularda kendi yandaşlarına fayda sağlayarak süreci götürüyor. Artık kime ne diyeceğini şaşırmış durumda" dedi.

Emekçi haklarının kıskaca alındığını savunan Aksünger, CHP'nin gelir dağılımındaki adaletsizliği gidermek için önemli projeleri olduğunu söyledi.

Türkiye'de emeğin güçsüzleştirildiğini kaydeden Kazım Umdular ise AK Parti'nin mutlak iktidar olma hevesine kapıldığını ifade etti.

CHP'li milletvekili adayı Turgay Bozoğlu da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın İzmir'deki konuşmasında rakamları saptırdığını ileri sürerek, "Saf yerine koymadan gerçekleri anlatmasını tercih ederdim. İzmir'deki konuşmalara üzüldüm. İzmir'de bizim karşımıza hiçbir AKP'li aday çıkmadı" diye konuştu.

Tüm Bel-Sen Genel Başkanı Vicdan Baykara da yaptığı konuşmada, "Önümüzdeki dönem CHP'nin emekçilere yönelik yaklaşımlarının çok pozitif olacağının ipuçlarını bugünden alıyoruz. Parlamentoda sendikacı dostlarımız olacak" diye konuştu.

- İZMİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel CHP'li Adaylar Sendikacılara Proje Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement