CHP'li Başkan: Ankara'yı Melih Gökçek'ten Kurtaracağız - Son Dakika
Politika

CHP'li Başkan: Ankara'yı Melih Gökçek'ten Kurtaracağız

CHP\'li Başkan: Ankara\'yı Melih Gökçek\'ten Kurtaracağız

Ankara'nın Ayaş İlçesi Belediye Başkanı olan ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıklayan CHP'li Ali Başkaraağaç, ilçe ilçe dolaşıp, esnafın sorunlarını dinliyor.

27.02.2013 15:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'nın Ayaş İlçesi Belediye Başkanı olan ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıklayan CHP'li Ali Başkaraağaç, ilçe ilçe dolaşıp, esnafın sorunlarını dinliyor. Beypazarı İlçesi'nde de pazarcı esnafına çay ve simit dağıtıp, sorunları dinleyen Başkaraağaç, "Ankara'yı Melih Gökçek'ten kurtaracağız" dedi.

CHP Beypazarı İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Aylin Öken tarafından düzenlenen organizasyon kapsamında partililer, çarşamba günleri kurulan pazarda, esnafı ziyaret etti. Ziyarete, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olan Ayaş Belediye Başkanı CHP'li Ali Başkarağaç, CHP Beypazarı İlçe Başkanı Ali Uysal, Karaşar Belde Belediye Başkanı Ali Özdamar ve partililer katıldı. Esnafı tek tek gezen Başkaraağaç, CHP'li tüm Ankara örgütünün yanında olduğunu ve kendisini desteklediğini savunarak şunları söyledi:

"Ben, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adayı olarak yola çıktım. Ankara'ya Ankaralı bir başkan gelmeli. Diyarbakır'da, Urfa'da veya Türkiye'nin başka bir yerinde Ankaralı birinin aday olup belediye başkanlığı yaptığını gördünüz mü? Ankaralı birini başka bir yerde aday yapmazlar. Ankara'da niye Ankaralı biri başkan olamıyor? Ankaralı olmayanlar Ankara'yı yönetiyor? Ankara'yı Melih Gökçek'ten kurtaracağız. Biz birbirimize sahip çıkmak durumundayız. Biz birbirimize el- kol olmadığımız sürece, komşuluk, akrabalık bağlarımızı yükseltmediğimiz sürece bizden bir şey olmaz arkadaşlar" dedi.

"Birileri gelip bizim hakkımızda kararlar veriyor, kararları ile bizleri yönetiyorlar" diyen Ali Başkaraağaç, Bütünşehir Yasası ile köy tüzel kişiliğinin kalktığını hatırlattı. Başkaraağaç, "Yani kanalizasyonunuz, suyunuz, her şeyiniz bir şekilde vergiye bağlanacak. Ecdadınızın size bırakmış olduğu mezarlığa dahi para ile gömülmek zorunda kalacaksınız. Çünkü biz Ayaş'ta onu yaşıyoruz. Bundan sonraki süreçte inşallah hep birlikte, el ele, kol kola oluruz. Ankaralı olarak bu Ankaralılığımızı Ankara'da gösterelim artık" diye konuştu. - Ankara/ Beypazarı

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika CHP'li Başkan: Ankara'yı Melih Gökçek'ten Kurtaracağız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement