CHP'nin 88. Kuruluş Yıl Dönümü Keşan'da Kutlandı - Son Dakika
Yerel

CHP'nin 88. Kuruluş Yıl Dönümü Keşan'da Kutlandı

CHP'nin 88. kuruluş yıl dönümü Keşan'da törenle kutlandı.

09.09.2011 20:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP'nin 88. kuruluş yıl dönümü Keşan'da törenle kutlandı.

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törene CHP Keşan İlçe Başkanı Salim Yatıkçı, Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan ile çok sayıda partili katıldı.

CHP Keşan İlçe Başkanı Salim Yatıkçı, törende yaptığı konuşmada, CHP'nin kurulduğu bu anlamlı günde CHP'li Keşan Belediye Meclisi Üyesi Harun Yalçın'ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Yalçın'a Allah'tan rahmet, tüm CHP ailesine ise sabır dilediğini ifade eden Yatıkçı, bu ülkede, kulun bireye dönüşmesinin Cumhuriyet Halk Partisi ile olduğunu belirtti.

Partililere de seslenen Yatıkçı, şunları kaydetti:

"Değerli arkadaşlarım, yakamızda taşıdığımız parti rozetimizin anlamı o kadar yüce ki, o rozeti göğsünde taşımak herkese nasip olmaz. Çünkü, o rozetin içinde bir ülke var, Mustafa Kemal var, o rozetin içinde 88 yıl önce kurulan bir Cumhuriyet var. O rozet, gelecekte çocuklarımıza bırakacağımız en değerli mirasımız olacaktır ve o miras bu ülkenin geleceğini aydınlatan birer meşale olarak karanlıkları söndürecektir.

Ülkemizin geleceği için, çocuklarımızın geleceği için birbirimize daha sıkı sarılmalıyız, birbirimize omuz vermeliyiz. Tıpkı bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine olmalıyız. Kuruluş yıl dönümümüz hepimize, yarınlarımıza, ülkemize yeni bir umut olsun. "

- EDİRNE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel CHP'nin 88. Kuruluş Yıl Dönümü Keşan'da Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement