Chp, Ortaca'da Seçim Bürosu Açtı - Son Dakika
Yerel

Chp, Ortaca'da Seçim Bürosu Açtı

Chp, Ortaca\'da Seçim Bürosu Açtı

CHP’nin Muğla’nın Ortaca ilçesindeki seçim bürosu açılışı geniş bir katılımla yapıldı.

28.02.2014 15:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP'nin Muğla'nın Ortaca ilçesindeki seçim bürosu açılışı geniş bir katılımla yapıldı.

Yapılan açılışa Ortaca Belediye Başkan Adayı Hasan Karaçelik, İlçe Başkanı Mehmet Sertkaya, İl Başkanı Mustafa Öztürk, Muğla Belediye Başkanı ve Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı Osman Gürün, Muğla Milletvekili Ömer Suha Aldan, eski vekiller Dr. Ali Arslan ve Prof. Dr. Gürol Ergin ile çok sayıda partili katıldı.

Belediye Başkanı ve CHP Başkan Adayı Hasan Karaçelik, açılışta yaptığı konuşmada; "Sizlerin başını öne eğdirmedik; vermiş olduğunuz oyları heba etmedik. Biz gelirken şunları söyledik. Herkesin belediye başkanı olacağız hiç kimseyi ayırmayacağız; ben şunu düstur edinmişimdir. İdareci haşa tanrı gibidir. Hiç kimseyi ayırmamak zorundadır. Biz bunu Ortaca'da hayata geçirdik Kapımızdan hiç kimseyi döndürmedik. Herkesin sorununu dinledik ve elimizden geldiği kadarda çözüm ürettik. Bundan da gururluyuz. Ortaca artık Ortaca'lı olmayı hak etti. Ortacalı artık sağcı, solcu, açık, kapalı, dinci, imamcı diye ayrılmıyor. Herkes Ortacalı olmak tan gurur duyuyor. Bende Ortaca'lı olmaktan gurur duyuyorum. 5 Yılda elbette yaptıklarımız yeterli değil. Ama bundan sonrada çalışmaya devam edeceğiz; tabii ki sorunlarımız var ama sorunlarımızı hallettik. Önümüzdeki beş yılda da daha iyi işlere imza atacağız. Ortaca'yı ve Muğla'yı Türkiye'nin yıldızı haline getireceğiz. Genel siyasete girmeyeceğim yerel siyasetçi olarak görevimizin şu olduğunu biliyorum. Yereldeki halkımızın yaşam kalitesini nasıl yükseltebiliriz? Bizim görevimiz buydu. Biz geçtiğimiz beş yılda bu yaşam kalitesi anlamında parklarından, suyundan, çöpünden, yolundan bir çok şeyi başardığımızı ve bu kaliteyi yükselttiğimize inanıyorum. Gelecek beş yılda bu kalite daha da yükselecektir. Ben kendimi sizlere emanet ederek hepinizin yanaklarından, gözlerinizden ve ellerinizden öpüyorum" dedi.

Muğla Belediye Başkanı ve CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Gürün de; "Gerçekten biz her şeye rağmen yokluk içerisinde varlık yaratmaya çalıştık. Bu bizim için biraz iyi oldu. Arkadaş çünkü komando eğitimi gördük . Her türlü zor şartlarda gene yapılması gerektiğini yapma eğitimi aldık . Ben her yerde söylüyorum ;ben çok şanslı bir adamım. Çünkü benimle beraber büyük şehri oluşturacak belediye başkan adaylarının her biri çok değerli ve nitelikli insanlar. Ben diyorum ki bu seçimlerde 13+1 oluşturacağız bu gerdanlığı da Muğla'nın o yeşil beyaz mavi boynuna takacağız" diye konuştu. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Chp, Ortaca'da Seçim Bürosu Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement