Çiftçi ve Demirkol'a Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Çiftçi ve Demirkol'a Teşekkür Ziyareti

Çiftçi ve Demirkol\'a Teşekkür Ziyareti

Şanlıurfa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Cihan Ekmen, Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 700 araçlık otopark yapımında kendilerine destek olan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve “Bir oda, bin dua” projesinde kendilerini yalnız bırakmayan Haliliye Belediye...

12.07.2017 17:07

Şanlıurfa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Cihan Ekmen, Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 700 araçlık otopark yapımında kendilerine destek olan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve "Bir oda, bin dua" projesinde kendilerini yalnız bırakmayan Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol'u ziyaret ederek teşekkür etti.

Şanlıurfa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Cihan Ekmen ile Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi İbrahim Halil keşküş, Hastane Müdürü Halil Beyazkendir ve Müdür Yardımcısı Ahmet Bayram, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat çiftçi'yi makamında ziyaret etti.

Ziyarette bir konuşma yapan Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Cihan Ekmen, "Hastanemizin başlatmış olduğu "Bir oda bin dua" kampanyasında desteklerini bizden esirgemeyen,700 araçlık otopark yapından ve yeni yatan hasta servisinin yapımında bizleri yalnız bırakmayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi'ye kurumum ve şahsım adına teşekkür ederim" dedi.

Fevzi Demirkol'a teşekkür ziyareti

Şanlıurfa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Cihan Ekmen ve beraberindekiler daha sonra ise Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol'u makamında ziyaret etti. Hastanelerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden Ekmen, her iki başkana da plaket ve çiçek takdim etti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çiftçi ve Demirkol'a Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement