Çiftlik Bank şarküterileri Türkiye'nin her yerinde açılmaya devam ediyor - Son Dakika
Advertorial Sondakika

Çiftlik Bank şarküterileri Türkiye'nin her yerinde açılmaya devam ediyor

Çiftlik Bank şarküterileri Türkiye\'nin her yerinde açılmaya devam ediyor

Bilgisayar başında oyun oynayarak, kazanç elde edebilme fırsatı sunan ve bu kazançların tamamen yasal olduğu bir oyun olarak Türkiye' de yoğun ilgi gören Çiftlik Bank sağladığı kazançlar ve fırsatlar ile yaygınlaşmaya devam ediyor.

31.10.2017 09:26  Güncelleme: 09:27
İlandır

Türkiye genelinde geniş bir hizmet sunum yelpazesinin söz konusu olduğusanal ortam üzerinde oyuncuların kurmuş oldukları çiftliklerine paralel olarak reelde açılan şarküterilerile gerçek kazançların kapısını arıyor. Türkiye' nin her bölgesinde ve her noktasında açılan reel şarküteri ve bayileri ile oyundaki gelişimlerin gerçek kazanca dönüştürülebilmesini sağlıyor. Bu noktada Çiftlik Bank bayilik hizmetleri devreye giriyor.

Oyun içerisindeki altın satışı ve şarküteri ürün satışını gerçekleştirmekte olan Çiftlik Bank oluşumunun gerçek dünyada ticari faaliyetlerini sürdüren şubeleri olan bayilik için gerekli şartları oluşturan herkes tarafından başvurular gerçekleştirilebiliyor. Pek çok önemli gelir kanalından yararlanabilme fırsatı sunan ve oluşumun daha da güçlü bir noktaya gelebilmesine yardımcı olan bayilik uygulamaları için belirlenmiş olan 4 ana koşulun yerine getirilmesi ardından başvuru gerçekleştirilebiliyor. Özelikle de günümüz modern ticari faaliyetleri alanında çok sık şekilde görülebilen 'isim hakkı ücreti' gibi bir ödemenin bayilik alabilmek için ödeme yapılması söz konusu olmuyor. Çiftlik Bank bayiliği uygulamalarında bayilere verilmiş olan panellerdeki altın satışında oluşan net karın %8'i oranında bir 'franchising' bedeli alımı gerçekleştirilmektedir. Çiftlik Bank bayiliğinde gelir kalemleri ise altın satışları ve kar oranı %30 ila %100 arasında değişen şarküteri ürün satışları şeklindedir. Böylelikle daha yüksek kazançlar elde edebilme ve bunu tamamen yasal ve güvenilir bir şekilde gerçekleştirebilmek tüm bayiler açısından mümkün oluyor.

Hem son dönemlerin oldukça popüler ve ilgi gören uygulamalarından birisi olması, hem bayilik koşullarındaki önemli kolaylıkları ve yeni nesil fırsatları ile birlikte sağladığı yüksek kazanç imkanları dolayısı ile Türkiye' nin her yerinden bayilik için başvuru talebinin gerçekleştirildiği belirtiliyor. Bu durumda Çiftlik Bank hizmetlerinin Türkiye' nin her yerine ulaştırılabilmesini ve böylelikle hem bayilerin hem de sanal ortamda oyuncuların kazançlarının daha yüksek seviyelere ulaşabilmesi noktasında önemli etkilerde bulunuyor.

Sosyal Medya Hesaplarını Takip Edebilirsiniz.
Web Sitesi :

Son Dakika Advertorial Sondakika Çiftlik Bank şarküterileri Türkiye'nin her yerinde açılmaya devam ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement