Çılgın Şarkılar Narlıdere'de - Son Dakika
Güncel

Çılgın Şarkılar Narlıdere'de

Narlıdere Belediyesi Popüler Müzik Korosu, 16 Şubat'ta 'Çılgın Şarkılar Konseri' adı altında bir konser vermeye hazırlanıyor.

11.02.2016 11:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Birbirinden eğlenceli şarkıları repertuvarına katan Koro'nun misafir sanatçısı ise kendine özgü tarzıyla dinleyenlerinin beğenisini kazanan Zeliha Sunal olacak.

Kırk dilde şarkı

Narlıdere Belediyesi Popüler Müzik korosu 16 Şubat Salı günü Saat:20.00'da Narlıdere Atatürk Kültür Merkezinde 'Çılgın Şarkılar Konseri' verecek. Şef Ferda Yılmaz yönetiminde ve Hakan Eren'in sunuculuğunda gerçekleşecek konsere "Kırk dilde şarkı söyleyen sanatçı" olarak da bilinen Zeliha Sunal misafir sanatçı olarak katılacak. Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Popüler Müzik Korosu'nun ücretsiz olarak verilecek ve izleyenlerin son derece eğlenceli saatler geçireceği konserine herkesi davet etti. Batur"Kurulduğu günden bugüne çok başarılı konser ve muhteşem müzik ziyafeti dolu gecelere imza atan Koromuzun, 16 Şubat günü gerçekleştireceği bu konser kaçırılmaz. Ücretsiz olarak vereceğimiz konsere tüm Narlıdereli ve İzmirli müzik severleri davet ediyorum" dedi

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çılgın Şarkılar Narlıdere'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement