Çin Ligi Ekibi Shenzhen, Oğuzhan Özyakup'a Kancayı Taktı - Son Dakika
Spor

Çin Ligi Ekibi Shenzhen, Oğuzhan Özyakup'a Kancayı Taktı

Beşiktaş'a Oğuzhan Özyakup piyangosu vurdu. Çin Süper Ligine yükselen Shenzhen'in, siyah-beyazlıların kaptanına transfer teklifi yaptığı iddia edildi.

20.12.2018 17:58  Güncelleme: 00:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çin Süper Ligine yükselen Shenzhen takımı, Beşiktaş'ın kaptanı Oğuzhan Özyakup'un peşine düştü. Sohu Sports'ta yer alan habere göre Shenzhenli yöneticilerin Oğuzhan'la daha önce Çin'de forma giyen bir Türk oyuncu aracılığıyla temas kurdukları ve şehri, ülke futbolunu anlattıkları belirtildi.

AYRILMA İHTİMALİ YÜKSEK

Oğuzhan'la yapılan görüşmede Shenzhen'den Hong Kong'a metro ile geçilebildiği ve Türk oyuncunun istemesi durumunda kendisine çok önemli imkanların sağlanacağının anlatıldığı belirtildi. Beşiktaş'ta son dönemde en çok eleştirilen isimlerden biri olan Oğuzhan Özyakup'un ayrılma ihtimali yüksek görülüyor.

Çin Ligi Ekibi Shenzhen, Oğuzhan Özyakup'a Kancayı Taktı

TARAFTARDAN TEPKİ GÖRMÜŞTÜ

Siyah-beyazlılarda kaptanlığa kadar yükselen ancak eski formunu aratan ve taraftardan tepki gören Oğuzhan'ın Beşiktaş'taki geleceği merak konusu. 26 yaşındaki oyuncu bu sezon Süper Lig'de 13 maçta görev alıp 1 gol, 3 asist üretti. Beşiktaş'a 2012'de Arsenal'den transfer olan Özyakup'un sözleşmesi 2018 Haziran ayında 2022'ye kadar uzatılmıştı. Bilindiği üzere Beşiktaş, Dusko Tosic'i 5 milyon euro bedelle Çin ligi ekiplerinden Guangzhou'ya satmıştı.

Çin Ligi Ekibi Shenzhen, Oğuzhan Özyakup'a Kancayı Taktı

(Ajansspor)

Çin Ligi Ekibi Shenzhen, Oğuzhan Özyakup\'a Kancayı Taktı

Son Dakika Spor Çin Ligi Ekibi Shenzhen, Oğuzhan Özyakup'a Kancayı Taktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • HALİT: UMARIM HEMEN GİDERRR BEŞİKTAŞTA BARINAMAZ ARTIKK 1 0 Yanıtla
  • Abuzer kömürcü: Hayaller real madrid gerçekler çin ligi çapsız davar seniiii 0 0 Yanıtla

Advertisement