Çin Seddi Filminde Matt Damon Canavarlara Karşı - Son Dakika
Güncel

Çin Seddi Filminde Matt Damon Canavarlara Karşı

Yönetmen Zhang Yimou, Çin Seddi adlı yeni filminde imparatorluk ordusunu, kanları yeşil akan canavarlara karşı savaştırıyor.

11.01.2017 13:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünyaya, insanlığı yok etmek için gelmiş yüz binlerce canavara karşı savaşanlardan biri de çok iyi ok atabilen yabancı savaşçı Matt Damon'dur.

2008'de, 82 milyon avroya mal olarak dünyanın en pahalı olimpiyat açılışını organize eden Zhang Yimou, bu kez de Çin'in (143 milyon avroya çıkacak) en pahalı filmini çeviriyor.Qingdao stüdyolarında çevrilen Çin Seddi'nin yapımcılığını, bir yıl önce Çinli milyarder Wang Jianlin tarafından alınmış Amerikan Legendary Entertainment üstleniyor.

Fransız Libération gazetesinin bildirdiğine göre, ayrıca, ABD sinema salonu zinciri AMC (5.400 salon) ve Carmike (3.000) sahibi olan Dirk Clark Production'a da sahip olan Wang Jianlin, Çin'i geleceğin eğlence sektörü öncüsü konumuna getirmeye kararlı. Hollywood'un en büyük 6 stüdyosundan biri olan Paramount'ta da gözü olan Wang, Hollywood Reporter'in haberine göre şu anda çok yüksek bütçeli film projeleriyle imajını parlatma niyetinde.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çin Seddi Filminde Matt Damon Canavarlara Karşı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement