Citroën C3 Wrc İsveç Rallisi'ni Podyumda Bitirdi - Son Dakika
Otomobil

Citroën C3 Wrc İsveç Rallisi'ni Podyumda Bitirdi

Citroën C3 Wrc İsveç Rallisi\'ni Podyumda Bitirdi

Citroën'in Dünya Ralli Şampiyonası'nda yarışan takımı Citroën Total Abu Dhabi WRT, takvimin en zorlu rallilerinden biri olan Rally Sweden'ı podyumda bitirdi.

19.02.2018 11:38  Güncelleme: 09:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

15-18 Şubat tarihleri arasında İsveç'te düzenlenen olan Dünya Ralli Şampiyonası'nın ikinci ayağı Rally Sweden'da Citroën'i podyuma taşıyan ekip ise Craig Breen ve Scott Martin ikilisi oldu.

2018 Dünya Ralli Şampiyonası'nın ikinci ayağı olan Rally Sweden'da ekipler ve otomobiller kar ve buzla kaplı zeminde yarıştı. Citroën Total Abu Dhabi WRT adına yarışan Craig Breen ve Scott Martin ikilisi bu yarışı ikinci sırada tamamlamayı başardı. Bu ikincilik ayrıca Craig Breen'in WRC kariyerindeki şimdilik en iyi sonuç.

Citroën C3 Wrc İsveç Rallisi'ni Podyumda Bitirdi

Bu yarış ile Citroën Total Abu Dhabi WRT ekibine katılan Mads Østberg ve Torstein Eriksen ikilisi ise ilk kez yarıştıkları C3 WRC ile yarışı altıncı sırada tamamladı. Kris Meeke ve Paul Nagle ikilisi ise Cumartesi günü yarış dışı kaldı. Rally 2 kuralı ile Pazar günü etaplara dönen Kris Meeke ve Paul Nagle ikilisi takvimin 3. yarışı Rally Guanajuato Mexico için deneyim kazandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Otomobil Citroën C3 Wrc İsveç Rallisi'ni Podyumda Bitirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement