Çocuk Evlerine Vali Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Çocuk Evlerine Vali Ziyaret

Çocuk Evlerine Vali Ziyaret

Siirt'te bulunan Çocuk evlerini, Vali Ahmet Aydın ziyaret etti. Aydın Çocuklar ile birlikte kahvaltı yaptı.

09.12.2013 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt Gönül Elçileri ve "Bir Ses Ver Derneği"nce organize edilen etkinlikte Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı 7 çocuk evinde korunma ve bakım altında bulunan çocuklar evlerine hafta sonu kahvaltı ve akşam yemeğine misafir olan konukları ile hoşça vakit geçirdiler.

Ziyaret Programına; Siirt Valisi Ahmet AYDIN ve eşi Arzu AYDIN, Vali Yardımcısı Bahadır YÖRÜK ve Eşi Sinem YÖRÜK, Vali Yardımcısı Mustafa PALA'nın eşi Asuman PALA, İl Müdürü Hifzullah CANPOLAT ve dernek üyeleri, hafta sonlarını çocuk evlerinde kalan çocuklara ayırarak, kahvaltı ve akşam yemeklerini çocuklarla geçirip, onlarla yakından ilgilendiler.

Çeşitli hediye ve ikramları ile çocukları sevindiren misafirler, ailece yaptıkları bu ziyaretten hem kendilerinin, hem de çocukların memnun kaldıklarını ifade ettiler.

Siirt Valisi Ahmet Aydın konuyla ilgili yaptığı açıklamada;" Devlet koruması altında olan bu çocukların maddi olarak tüm ihtiyaçlarının karşılandığını belirterek, bu çocukların en çok eksikliğini his setikleri şeyin ise sevgi olduğunu ifade etti.

Muhabir: M. Yücel DURAK

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Çocuk Evlerine Vali Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement