"Çok Güzel Laf Atıyorlar" - Son Dakika
Magazin

"Çok Güzel Laf Atıyorlar"

Pelin Batu, canlı yayında sarfettiği sözler ile herkesi şaşırttı.

08.03.2013 17:17  Güncelleme: 19:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CNNTürk'te yayınlanan "Burada Laf Çok" programına konuk olan Pelin Batu'dan şaşırtan bir açıklama geldi.

"İTALYA'DA ÖYLE GÜZEL LAF ATILIYOR Kİ..."

İtalya'da sokakta yürürken kendisini kadın gibi hissettiğini söyleyen Pelin Batu, "Öyle güzel bakıyor ve öyle güzel laf atıyorlar ki insana çok güzel geliyor" dedi. Bunun sebebinin Türkçe ve İtalyanca arasındaki farklardan kaynaklı olabileceğini de ekleyen Batu, " Türkiye'de ise laf atılınca hakaret gibi geliyor" dedi.

Batu'nun tespitlerine, Mesut Yar da bir ekleme yaparak "Tabi bir 'of anammm' demek var bir de 'üf anam' var" şeklinde konuştu.

'AYKUT MORGDAN ÇIKMIŞ GİBİ'

Burada Laf Çok programına katılan Pelin Batu, Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'a da ağır eleştirilerde bulundu.

Uzun zamandır maç izlemediğini söyleyen Batu, 'Çünkü hakikaten kendimi kaybediyorum ve çok sinirleniyorum. Takıma, Aykut'a... Bayağı küfürbaz da olabiliyorum. O yüzden kendimi tutuyorum ve bir şey söylemiyorum şu an ' diye konuştu.

Bunun üzerine Mesut Yar, 'Aykut Bey'i başarısız mı buluyorsunuz?' diye sordu. Batu da, 'Morgdan çıkmış gibi buluyorum. Etkisiz, tepkisiz. İnsanda biraz tepki olur. Mimik olsun, bir şey olsun. Bu kadar tepkisiz insan bana çok anormal geliyor ' yanıtını verdi.

Yar da buna karşlılık, 'Aykut 'u hakikaten çok mimiksiz olmakla suçlayan ciddi bir Fenerbahçeli grubu var ' dedi.

"Çok Güzel Laf Atıyorlar"
Kaynak: Diğer

Son Dakika Magazin 'Çok Güzel Laf Atıyorlar' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement