Cortana Asistan Zar Atmaya Başlayacak! - Son Dakika
Teknoloji

Cortana Asistan Zar Atmaya Başlayacak!

Cortana Asistan Zar Atmaya Başlayacak!

Microsoft'un mobil işletim sistemi Windows Phone'a getirilen kişisel sanal asistan Cortana, zar ve yazı-tura atmaya hazırlanıyor!

08.10.2014 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Microsoft'un mobil işletim sistemi Windows Phone'a getirilen kişisel sanal asistan Cortana, zar ve yazı-tura atmaya hazırlanıyor! İşte detaylar…

Bilişim ve yazılım devi Microsoft, Nokia'yı satın aldıktan sonra yeniden piyasaya sürdüğü Windows Phone işletim sistemine yeni özellikler getirmeye devam ediyor. Kısa süre önce Apple'ın Siri'sine karşı rakip olarak geliştirilen kişisel sanal akıllı cihaz asistanı Cortana, kendine yeni kabiliyetler kazandırmaya hazırlanıyor.

Windows 8.1 ile Lumia modelleri de dahil Windows Phone'lu akıllı cihazlara getirilen Cortana asistan, dünya kupası maçlarındaki akılalmaz doğru tahminleriyle kararlılığını ve yapay zeka gücünü ortaya koymuştu. Şimdi ise kararsız kullanıcıların işini kolaylaştırmak ve yön göstermek için yazı-tura ve zar atmaya karar vermiş.

Hatırlarsanız eğer Samsung'un BadaOS işletim sistemini kullanan Wave/Wave II modellerinde rastladığımız zar atma özelliği, Cortana'nın sesli yönergeleriyle Microsoft kullanıcılarına hizmet verecek. Hile ve şans olayını kullanıcıdan bağımsız hareket ettirecek özelliklerin görsellerini galerimizde bulabilirsiniz.

The post Cortana Asistan Zar Atmaya Başlayacak! appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji Cortana Asistan Zar Atmaya Başlayacak! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement