Çorum Belediyesi 15 Temmuz'u Unutturmayacak - Son Dakika
Güncel

Çorum Belediyesi 15 Temmuz'u Unutturmayacak

Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla 3 gün sürecek anma etkinlikleri düzenleyeceklerini bildirdi.

10.07.2018 20:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla 3 gün sürecek anma etkinlikleri düzenleyeceklerini bildirdi.

Gül, yaptığı yazılı açıklamada, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından 15 Temmuz 2016'da gerçekleştirilen darbe girişimini unutmamak ve unutturmamak için büyük çaba gösterdiklerini belirterek, hain darbe girişiminin ikinci yılında bu kapsamda çeşitli programlar düzenleyeceklerini ifade etti.

Darbe girişiminin ikinci yıl dönümünde 13-15 Temmuz tarihlerinde Kur'an tilavetinden mehteran gösterisine, sohbet programlarından halk konserlerine birçok etkinlik düzenleyeceklerini belirten Gül, şunları kaydetti:

"Ayrıca 15 Temmuzu gelecek kuşaklara aktarmak ve o karanlık geceyi unutturmamak için inşa ettiğimiz 15 Temmuz Şehitler Müzemizin açılışını da 15 Temmuz'da gerçekleştireceğiz. Tüm hemşehrilerimizi anma etkinliklerimize davet ediyoruz. Başta 15 Temmuz şehitlerimizi olmak üzere tüm şehirlerimizi şükranla yad ediyor, gazilerimize hayırlı uzun bir ömür diliyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çorum Belediyesi 15 Temmuz'u Unutturmayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement